Fotoğrafçılık Forumları
450d Lcd Ekran Sorunu
merhabalar öncelikle. canım 450d min lcd ekranın muhtelif yerlerinde ufak ufak noktacıklar oluşmuş. makinenin her ayarını kontrol ettim. sensor temizlettim. lensi çıkartık baktım. lensi temizledim ama yinede lcd üzerindeki o noktacıklar gitmedi. fotograflar üzerinde yansımıyolar ama makine açıkken ve ekran siyahken noktalar çok belli oluyor ve bu da benim çok canımı sıkıyor. şu an istanbulda değilim o yüzden servise götüremiyorum burdan yardımcı olabilecek yetkili abilerim veya bilgi sahibi arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa çok memnum olacağım. saygılarr....
lcd uzerınde pikseller ölmüş..
garantisi varsa, değişim isteyin.
sevgili gaijin ilgine teşekkürler ama maalesef spot aldım pişman değilim fakat ölü piksel tamiratı bana kaça patlar acaba sanırım baya bi tuzlu olacak
Sayın arkadaşım LCD üzerindeki ölü pikselleri lütfen hiç kafanıza takıp dert etmeyin ,
Sanki hiç yokmuşlar gibi fotoğraflarınızı çekmeye devam edin ,
sizinde dediğiniz gibi zaten çektiğiniz fotoğraflarda olmayacaklar .
sevgili akkaymaz abicim öle yapmaya çaışıyorum ama sinek küçük mide bulandırır muhabbeti takdir edersinizki...
benim LCD ekranda da var bir tane.. baştan canımı sıkmıştı ama alıştım
hatta öyle alıştım ki, onu görmezsem artık bir boşluk hissederim, mutlu olamam..
Takma kafana alışırsın, iyi dost olursunuz.
sen fotoğraf kalitesine bak
spotsa yapacak bişey yok, lcd degişimine vereceginiz para, o bikac noktadan daha fazla canını sıkacaktır
ilgiye alakaya teşekkürler. alışcaz artık panc abi napalım saygılar iyi sabahlar...
makinayı çöpe at
ama bizim ordaki çöpe at
bundan 7-8 yıl önce küçük bi tv(37 ekran) almıştım.. ikıncı hafta bıze gelen mısafırın cocugu televızyonun bı yerını artık neyle cızdıyse bı sekılde cızmıs ve barız bellı oluyordu ... en basta dedıgın gıbı kucuk sınek mıde bulandırır cınsı tv yı atmaya falan karar vermıstım sonraları alıstım sımdı sadece kapalı oldugu zaman aaa orada bı cızık vardı dımı moduna gırıyorum... alısırsın alısırsın... :D
merhaba bende şuan 450D almak istiyorum fakat fiyatlar çok yüksek. birkaç sorum olacak lucius sen bu makinenin spotunu ne kadara aldın acaba? şuan garantilileri 1.200tl.. spot herhangi bir sorun çıkardı ve bu makineye eş değer olabilecek başka bir canon önerebilirmisiniz.. teşekkür ederim..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
017008 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
019002 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
-
Bilgisayar Ekranını Televizyona Yansıtma [kablolu]
28 Haz. 2022, 01:19 prodersler
096028 Haz. 2022, 01:19
prodersler -
Filmora 10 Videoda Green Screen (yeşil Ekran)
21 Oca. 2022, 16:48 prodersler
0159821 Oca. 2022, 16:48
prodersler -
Filmora 10 Bölünmüş Ekran [split Screen] Nasıl Yap
21 Oca. 2022, 16:44 prodersler
0136821 Oca. 2022, 16:45
prodersler -
After Effects Önizleme Ekranını Tam Ekran [full Sc
04 Kas. 2021, 13:51 prodersler
0339804 Kas. 2021, 13:51
prodersler -