Fotoğrafçılık Forumları
Slr-like Tavsiye
makina almak istiyorum bu ilk olucak bütcem en fazla 450 ne önerirsiniz.küçük makineleri sevmem slr ve slr-like tarzı olsa sevinirim
örneğin;
fuji s1500
fuji s2960
nikon L130
Olympus SP-600UZ
....
başka önerileriniz varmı veya bu makinalarla ilgili bilginiz lütfen yardım edin
panasonic fz 30 veya fz 50 tavsiye ederim ikinci el bulursun ama
nikon l310 çok başarılı bir makine s2960 ı önermem
Bende Panasonic lumix fz35 var. Özelliklerini araştır. 720p video çekim ve slr makinedeki manuel ayarlamaların hepsine izin veriyo (diyafram,enstantane,iso,white balance kelvin olarak) Bende dslr a geçmek istiyorum. Almayı düşünürsen görüşebiliriz.Fiyat 550 tl.
nikon l310 başarılımı saçmalama ya ona verdiğin paraya yazık sırf görüntü kompak makina bildiğin
Panasonic Fz48 aldım gayet memnunum , araştırıp paranızı biraz daha biriktirmenizi öneririm
like ne demek, manası nedir?
like gibi anlamındadır
fuji finepixlerden uzak durun
mrb arkadaşlar vendorr finepix lerden neden uzak durulmalı açıklayabilirmisiniz hangi modelini kulandınız bütün makinalrımı kötü yoksa birkaç modelimi
fuji finepixlerden uzak durun
bune şimdi kardeşim ezbere yorum yapmayın. fuji finepix fotograf makinasını kullandınmı birkere kullanmadıgınız makinalara ezbere saçma saçma yorum yapmayın .. çekimler güzel bende fujifilm finepix n25 modeli var tavsiye edebilirim. ilk bende aldıgım zaman çekimlerini begenmiyordum ama makinayı çozunce şimdi güzel çekimler yapmaya başladım.
vendorr , uzak durun demişsinde sende de fujifilm makine var. o nasıl olacak şimdi :D
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Yeni Fotoğrafçıya Ağabey Tavsiyeleri
09 Oca. 2011, 09:02 paperman
21510397331 Tem. 2022, 10:28
aylaxx -
Başlangıç Seviyesi İçin Fotoğraf Makine Tavsiyesi
09 Ara. 2018, 19:46 focakomando
3708728 Oca. 2021, 23:35