Fotoğrafçılık Forumları
S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!
Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.
Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim
#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.
Orkocum beğenmene sevindim.Makinan bozulursa hiç üzülme sen.
İstanbul'a Fuji Türkiye Distribütörüne kargo ile yollayacaksın makinanı.Gerisi onların işi.
Ben teknosa dan aldım bozulunca teknosaya verdim.Herşeyi onlar halledecek.Çok özledim çooook.Değerini gidince çok daha iyi anladım.Eğer aynı sorun bir daha olursa istersem paramı geri alacakmışım istersem aynı makinadan bir daha.
Hala gelmedi yaa.Yarın 1 hafta olacak.Özledimmm gelsin artıkkk.Ne güzel şimdi yanımda olacaktı 9500üm çıkacaktır beraber sokaklara
Uzun zamandır uğrayamıyorum işlerin yoğunluğundan. Son zamanlarda şu telekonvertör olayı ve lensler kafama takıldı S 9500 için bu konuda bilgi verecek bir arkadaş olursa memnun olurum. Birde bizim lensler test ediliyordu onlar piyasaya çıktımı acaba? Şimdiden teşekkürler
Murat bu konuda pazarbey incelemeler yapıyordu,istersen özelden mesaj atıp bir sor.Cevabı daha hızlı bir biçimde alacağını sanıyorum.
Bu arada hoşgeldin foruma
sonunda bende aldım 9500 umu supermiş walla ...
hayırlı olsun bana , izmir deyim 9500 kullanan ve izmirde olanlarla bi toplansak ta bilenler bilmeyenlere anlatsa... hemde gezmiş dolaşmıs oluruz hadii dikkat edin kendinize...
#egotrip' tarafından 09.11.2006 19:43:32 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar,
Nerede ise bir aydır 5 makine arasında gittim geldim ve tam ' e karar vermek üzereyken s9600 çıktı. Türkiye' de var mı yok mu bilmiyorum Türkiye Distribütörü pas geçtiğine göre henüz getirtilmemiş olabilir.. Aralarında ki farklari bilen var mı?
Dpreview adresine bir bakarsan,orada yazması lazım.Sanırım noise performansı ve lcd ekran üzerinde birtakım farklar varmış.
arkadaşlar bende uzun zamandır bir makina alayım diye düşünüyorum ve s9500 almaya karar verdim hatta forumda bile bazı arkadaşlara da sordum sizin öneriniz nedir alayım mı?
Ben yaklaşık 7 aydır S9500 kullanıcıyım. Daha önce böyle özellikli bir makine kullanmadım. Sağolsun netfotograftaki dostlar çok şey öğrettiler bana. Buradaki testler ve özellikle Teknik Servisi yönünden Fujiyi seçtim. (Tabiki o an için DSLR düşünmüyordum) Şı an için benim beklentilerimi oldukça iyi karşılıyor. Makinenin görüntüsünden birçok özelliğine kadar güzel. Pazarbeyin incelemeriyle şimdi bir dcr 150 macro peşindeyiz. Eğer Dslr-like bir makine alacaksan seni mutlu edecektir diye düşünüyorum. Zaten bir sonraki model olarak hep Sony R1 konuşulur burada ama onun fiyatını bilmiyorum açıkçası. Burada bende çok fazla arada kalmıştım o zaman Fz 30 ile S9500 arasında. En sonunda git bir incele hangisi hoşuna giderse onu al dediler. Ben Fujiyi tercih ettim. Ama burada geçen zamanda birşey öğrendim bu kendi adıma tabi bu işte makine çok önemli ama gerçekten fotografa emek vermek gerekiyor. Sürekli öğreneceğin birşey var. DSLR ye geçene kadar FuJi ye devam.
Saygılar
İlgili olabilecek konular
-
Fuji S9500 Denklanşör Kablo Bağlantısı ?
14 Ağu. 2014, 22:25 fesyen
1232814 Ağu. 2014, 22:47
fesyen -
-
Fujifilm S9500 İçin Pil Tavsiyeleri
15 Nis. 2011, 23:35 ridvantunc
7332829 Oca. 2012, 22:37
guney06 -
Fuji S9500-canon 400d-olympus E500 ?
30 Oca. 2011, 19:14 heartofgold
6169931 Oca. 2011, 17:17
g.emre -