Fotoğrafçılık Forumları
Nikon L310, Fujifilm S2980, Samsung Wb10
Nikon L310, Fujifilm S2980, Samsung WB10
Arkadaşlar bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz? Görüntü kalitesi ve arkasının fluluğunu göz önüne alarak?
Teşekkür ederim
üçü de senin yaşına uygun...
Birini seçemezmisiniz hocam?
canon sx230 veya sx220 onlardan daha iyi...
nikon alma çünkü otomatik arka planı flulaştıramazsın. samsung alma bende alıcaktı çünkü bazı yorumlarda şarjlı pille çalışmıyor dediler(Tabi bu sana bağlı 4,5 saattebir pil değiştirmek istemiyorsan alma).Fuji iyi arka planı flulaştırabilirsin . manuel ayarı var . ben fuji 2980 kullanıcısıyım.Flulaştırma ile ilgili bilgiyi arama kısmından öğrenebilirsin.Bu fiyatlarda en iyi yari profesyonel makine fuji . ben gayatte memnunum İnşallah yardımcı olmuşumdur.
@engnarz
"nikon alma çünkü otomatik arka planı flulaştıramazsın"
"Fuji iyi arka planı flulaştırabilirsin . manuel ayarı var . ben fuji 2980 kullanıcısıyım.Flulaştırma ile ilgili bilgiyi arama kısmından öğrenebilirsin"
arka planı flu yapmanın otomatik ayarla alakası yoktur. Alan derinliği yaratabilmenle ve doğru odaklama yapabilmenle alakalıdır.
Sistemdeki L310 ile çekilmiş fotolara bi bak bakalım önce sonra gelip yanlış bir bilgiyi aktar.
Fujinin manuel ayarına gerek kalmadan da senin tabirinle flulaştırmanın yapılabileceğini galerime girip benim fotolarıma göz atarsan görebilirsin. Manuel ayarla da yaparsın ancak illa şart değil bu.
Anlıyorum gençsin ama yanlış bilgilerden sakınalım lütfen
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3325112 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -