Fotoğrafçılık Forumları
Fujıfılm S5800
ARKADASLAR ;
Fujıfılm ın su anda kampanya da olan makına sı 10x optık zoom a sahıp bır makına oldukca kalıte cekım gucune sahıp...
fıyat ve performans bakımından harıka tavsıye ederımmm...
bugün bu makinadan aldım
fakat türkçe kitabı olmadığından kullanmakta zorlandım yardım ederseniz sevinirim
1 8 pilsel çekiyor bunu düşüremiyorum düşmüyormu acaba
2 aynı şey videodada var 640 tan aşağı çekilebiliniyormu
3 sadece ses kaydı yapılabiliniyormu
şimdiden teşekkürler
bahsetmiş olduğunuz makinadan bende aldım ve bir kaç gün oldu. makinaya aşığım. amatör olduğum için önce bu cihazı tercih ettim çünkü merdiven bile basamak basamak çıkılıyor. önce neyin nasıl olduğunu öğrenip daha sonra kapsamlı bir makinaya geçmeyi düşünüyorum.al pisman olmayacaksın. haa bu işin uzmanı üstat arkadaşlar gece çekimi biraz kötü diyorlar ama ben amatör olduğum için birşey anlayamadım bana süperrrrr geldi.
alosyi arkadaşım kutusunun içerisinde ayrı ince bir kitapçık gibi kılavuzu. çok dikkatli baktım bulumadım diyorsan satın almış olduğun yerle irtibata geç. onlar sana yardımcı olamazlarsa benimle irtibata geç. [email protected]
murat görel arkadaşım ilgi ve alakanıza çok teşekkürler
bu makinada benim beşinci oldu çıkıyorum yavaş yavaş merdivenleri ama
acemilliği çabuk atlatmak için usta arkadaşların biilgilerine başvurmak istiyorum.
birgün olmasına rağmen alalı hala bazı özelliklerini çözemedim
mesela 8 pikselden aşağı çekme tercih edemiyorum yoksa yokmu
videoda aynı kaliteyi düşüremüyorum
bu sitede geliştirecez bakalım hayırlısı
teşekkürler
dostum piksal sayısını değiştirmesini bldm. önce makinayı p moduna getir sonra f tuşuna bas orada gerekli ayarları göreceksin. ve video modundada f tuşuna bastığırdada video kalitsi değişebiliyor
sağolasın kardeş
ben bu tuşa daha evvelde basmıştım ama biraz basılı bekletmek lazımmış
sayende bulmuş oldum teşekkürlerimi sunarım
bir şey değil başka makina hakkında merak ettiğin yada kafanı kurcalayan bir konu olursa her türlü yandımcı olurum
Merhaba arkadaşalr ben de bu akşam itibariyle bir adet s5800 siparişi vermiş bulunuyorum. Umarım makinem bir an önce gelir. Bu ilk makinem olacak ve daha çok uğraşmam gerekecek belki ama ilgimi yitireceğimi hiç sanmıyorum. En güzel kareleri yakalamanız dileğiyle
iyi günlerde kullanın hayırlı olsun
hayırlı olsun güle güle kullan bolkarelerin olsun
teknosa ya s5700 almaya gittim fakat onun artık üretilmediğini ve s5700 ün tüm özelliklerini ve fazlasını taşıyan s5800 almamı önerdiler. fakat az önce öğrendiğime göre s5800 de super ccd özelliği yok. bu yüzden s5700 kadar kalteli çekim imkanınız bulunmuyor. ben de makinemi çok seviyordum ama keşke s5700 de ısrarcı olsaydım diyorum.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Fujıfılm X-pro2 Aynasız Fotoğraf Makinesi İnceleme
12 Haz. 2016, 01:42 yalcinabi
0275612 Haz. 2016, 01:42
yalcinabi -
-
Fujifilm Finepix S5800 Lcd Ekran Kırılma
11 Haz. 2009, 15:11 alitutun
15772618 Tem. 2014, 21:30
cuneytmuzaffer -
Canon Eos 1000d mi Fujıfılm Hs10 Mu?
05 Oca. 2011, 21:25 burak1992
1253506 Oca. 2011, 04:34
erdemvarol -
Fujıfılm S2500 Parasoley Lens Adaptörü ?
26 Kas. 2010, 00:31 tayfundemirci
4255709 Ara. 2010, 15:36
gaijin -