Fotoğrafçılık Forumları
Fujifilm Dslr-like'ler Hakkında Yardım.
Merhaba Fotoğraf severler.
Siteyi misafir olarak sürekli takip ediyordum. Artık üye olmaya karar verdim ve çok yeniyim. Tıpkı fotoğrafçılıkta olduğu gibi...
Bir yıl önce fotoğrafçılığa merak salmaya başladım. Okulun fotoğrafçılık kulübü ile birlikte, İFSAK'ta kısa süreli bir eğitim gördüm. Öylesine alınmış bir kompaktla işe başlamış, taksimde Beyoğlu çapında bir sergi açmıştık. Okulun DSLR-like makinelerini kullandığımdan pek zorluk çekmemiştim. Fakat artık kendime ait bir makinem olmasını istiyorum. Aradığım profesyonel bir şey değil. Teknikleri daha iyi kavrayabileceğim, kullanırken öğrenebileceğim bir arkadaş istiyorum ben. Tabii ki bütçeme de uygun olmalı. Makro çekimlere bayılıyorum, alacağım makine bu konuda iyi olmalı. Fujifilm S6500fd'yi araştırdım baya. Sevdim de açıkçası. Ama araştırdıkça başka markalar, tipler ilgimi çekmiyor değil. Birkaç aydır tek yaptığım araştırmak. Samimi bir yaklaşıma, tecrübeli yorumlara ihtiyacım var. Maksimum 650 TL verebilirim şuan yeni başlamak için. Lütfen bana yardım edin. Buna gerçekten çok ihtiyacım var...
Şimdiden teşekkürler, bol fotoğraflı günler...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-efsane-makine-fujifilm-s1600-yari-prfesyonel-sifir-gibi-56682833/detay/
Fuji S1600 de beğendiğiniz modellerden ise değerlendirebilirsiniz. Hem bütçeniz de size kalmış olur. İlandaki makine temizse çantaydı karttı hiç masraf yapmamış olursunuz. TR garantili gibi gözüküyor, bu da avantajlı.
Seri numarası üzerinden de ciddi bir hasar görmüş mü Fujifilm yetkililerine sordurabilirsiniz.
#mavi_izci' tarafından 13.09.2011 11:43:44 tarihinde düzenlendi.
Mavi_izci;
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Fakat bütçeyi biraz fazlalaştırıp, 900 TL'ye HS 20 Exr almaya karar verdim. Bu makina hakkında ne düşünüyorsun?
Hocam elbette iyidir ama fotoğraf makinesi almanın sınırı yok bütçeyi sürekli yükseltir durursunuz en iyisini alırsınız ancak çektiğiniz fotoğraflar hemen hemen aynı düzeyde olur. Çünkü alacağınız tip makinelerde örneğin sensör boyutu fazla büyük değildir, vereceği imaj kalitesi fiziki olarak sınırlı yani.
Kafanızı karıştırmak istemem ama alışveriş çılgınlığına gerek yok gibi geldi.
Yine de sanırım bunu da almazsanız içiniz rahat etmez. ?
Benim düşüncem: hayırlı olsun.
Bu konuda size kesinlikle katılıyorum. BUNUN GERÇEKTEN SINIRI YOK. İnsanoğlu doymuyor, biliyoruz. Fakat şuan elimden geldiğince en yeterlisini almak isterim. İyi bir şey gibi hissettim. Bakalım ne olacak. Umarım memnun kalırım.
Dün HS 20 EXR'nin siparişini verdim. Haber vermek istedim.
Ne diyelim hayırlı olsun. Makinenizi iyisiyle kötüsüyle kabullenin, en iyisini vermeye çalışın.
Ben fujifilm hs10 veya hs20 tavsiye ediyorum
Hs10 kendim kullanıyorum çekiminde memnnum
Çekmiş olduğum fotolara bakabilirsiniz...
+++Genelde hs10 veya hs20 kötülerler 30x zoom yapıca görüntü dağılıyor diye, yok arkadaşım öyle bişe ben bu makinanın fiyatına göre verdiği görüntü mükemmel...
Artı bu makina ile başla sonra SLR geçersin zaten...
Teşekkürler hocam. HS 20 Exr siparişi verdim. Yarın veya ondan sonraki gün kavuşuyorum. Bu yorumunuz beni çok mutlu etti. Makinama bir kez daha güvenmiş oldum. Tekrar teşekkürler. Işığınız bol olsun...
arkadaşlar ben de hs20 almayı düşünüyorum. ama fuhi s200 ün yorumlarını görünce ne yapacağıma karar veremedim. s200ün sensör boyutu çok iyi 1/1.6. 2.el s200 600tl, sıfır hs20 800tl. hangisini tercih edeyim?
5 aydır Kullandığım Hs10 Makinamı Canon 60d almak için satıyorum bilginiz olsun... Düşünen arkadaş var ise benimle irtibat kurabilir....
Kutusuyla Fujifilm Hs10
Çok güzel bir cantası
4 adet Gp2700mah Pil
4'lü Şarj çihazı
58mm Uv Filtre
Hepsini 650 TL veriyorum
Çektiğim fotoları görmek isteye aşağıdaki linke tıklayabilir...
http://galeri.netfotograf.com/portfolyo.asp?nf=89752
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2133515 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
Fujifilm Finepix S2980 Kullananlar Bakabilir Mi?
28 Eyl. 2020, 15:49 rojinrojout
2293927 Mar. 2022, 07:25
sametonsuz -
-
Fujifilm Finepix S2995 Marka Fotoğraf Makinesi
17 Eyl. 2021, 17:34 elifcokuc
0213517 Eyl. 2021, 17:34
elifcokuc -
Fujifilm Xt4 mü Sony A7 III mü Almalıyım
08 Tem. 2020, 15:33 xxray
4396828 Oca. 2021, 23:30
dioloh -