Fotoğrafçılık Forumları
Fuji S6500fd - Ve Yeni Başlangıç
Merhabalar ,
Fotograf cekmekle ilgili bi hevesim vardı bugune kadar 4.1 mp emektar hp m407 imle ve eski bir 3.1 datronumla binlerce fotoğraf cektim. artık fotoğraf konusunda daha tatmin edici bir fotoğraf makinesi almaya karar verdim. sanırım pazartesi veya salı günü makinem elime geçecek makine seçimimde s6500fd oldu. fotoğraf konusunda çok bilgim olmadığı için netten edindiğim bilgilerle ve arkadaşımda gördüğüm için s6500fd yi sectim. öncelikle burda tecrübeli arkadaşlara sorum:
S6500fd iyi bir seçimmi?
ikinci olarak 1 gb xd kart mack 5 yıllık garanti paketi uv filtreyle birlikte 700 ytlye alıcam makineyi. Bu fiyat normal bir fiyatmı?
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum..
http://forum.netfotograf.com/dslr_slrlike_reviews.asp?msg_id=18054
Yukarıda 6500fd incelemesi adı altında bir topic var. konuyu dağıtmak yerine sorularınızı oraya sorsanız, daha çok bilgi edinebilirsiniz.
kusura bakma yeniyim de ondan ... ama yine fiyatla ilgli bilgi almak için açık kalırsa ii olur
onur makinan hayırlı olsun. bende aynı makinayı almak istiyorum. hatta bugün sirkeciye gittim.
fakat ne yazıkki hiç biryerde yok. hatta yalcınlar bile fuji malı geri çekti gelmedi gibi bir ifade kullandı.
ve bazıları ben daha makinayı bile görmedim dedi.
yani nette satılan fiyatına göre ( 900-950) sen iyi almışsın derim ben.de o 5 yıllık garanti paketi olayını anlamadım ben?
nereden aldıgın konuusnda bilgi verirmisin ?
dostum ürün abdden gelmş.. ordan mack garantisi var 5 yıllık tüm dünyaya hizmet veriomş mack. biraz araştrdm türkiyedeki durumuyla ilgli pek bir bilgim yok garantinin. bende yalcnlara sordum yalcnlardaki elemanda 5 tane geldi hepsnde pixel hatası verdı dedi artık ne kadar dorudur bilemem. ama eleman anlamıodu makineyi bile 30 dk anlatmaya calstm.. :D bence biraz daha bekle ürüne talep cok özellikle sirkeciye gelecektir. tabi gercekten fuji malı cekmediyse..
Onur,makinanı güle güle kullan. S6500fd Slr-like sınıfında şu an için eniyi seçim . Makina sıfır ,garantili ve o parçalarla peşin mi 700Ytl? Eğer öyleyse çok iyi. Nette TR garantili,yalnız makina taksitle şu an 950 Ytl ve bence 950 liraya pahallı.
mack garantili 5yıl. Türkiyede mack garantisi geciomş diolar tam bir bilgim yok. 24 ocak faturalı abdden 1,5 ay kadar kullanılmş çizik yok üstünde inş pazartesi elime gecicek..
arkadaşlar gittigidiyorda güvenilir bir satıcı satıyor istersen ordan alabilirsiniz.
Arkadaşlar Merhaba;
Yalçınlar konusunda daha önce de bu tarz sıkıntılar yaşadık. Nedense satış temsilcilerinin Fuji'ye karşı bir anti sempatisi var. Piksel hatasından dolayı ürünleri Yalçınlar mağazalarından geri çekmemiz gerçeği yansıtmıyor. Öyle bir şey olsa bütün piyasadan toplamamız gerekiyordu. Ayrıca piksel hatasının ne olabileceği hakkında da en ufak bir fikrim yok... Yani tamamen uydurma bir şey.
Sizden ricam bu tarz dedikoduları ya da yanlış olabileceğini düşündüğünüz konuları netfotograf.com aracılığıyla bizimle paylaşmanız. Böylece biz de size konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapıp merakınızı giderebiliriz.
Teşekkürler
Arkadaşlar daha önceleride çok defa yazdım bir kez daha yazayım.Makinalarınızı alırken satıcıların yorumlarını ciddiye almayın.Onların işi sadece makina satmak.Makina alım kararlarınızı bizim sitemiz gibi güvendiğiniz sitelerde konuya hakim arkadaşlarımıza danışıp kafanızda şekillendirdikten sonra mağazaya gidin.Yoksa satıcının ticari kaygılarının kurbanı olursunuz.
o arkadaştan almaktan vazgectm bir kaç problemden dolayı. cocuk bana makineye 1 aylık demişti. sonra donanımhaber forumunda dolaşırken cocugun 2 ay once koydugu fotografları gördim. bir de acık acık s6500fd yle cektigim fotolar yazmş. bende cocuga söledm hem makineyi 1 ay kullandm diosun hemde 2 ay onceki fotolar var dedim. pek bişe diyemedi kem küm etti. neyse sorun değil fatura tarhi ne dedim abd'den. o da 24 ocak dedi yaklaşık 3 aylık makine :D neyse yine de ben alacaktım. artık laf agzımdan bir kere cıktı cocuga dedmki cumartesi günü alym konusmayı yaptgmz gun cumaydı. o da dediki bu hafta biraz daha fotograf cekcem bu hafta pazartesi salı alırsın dedi. :D bu makineyle kac foto cektn dedm 1000 foto cekmişimdir dedi bende o gece bu laflardan dolayı vazgectm. gittigidiyordan bir satıcıdan sıfırını aldım. yarına makineyi bekliyorum. satıcı su ana kadar gayet ilgiliydi. bakalım görcez yarını bekliorum simdi.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2132515 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
Sürücü Belgesi [ehliyet] Yenileme Harcı Nasıl Yatı
08 Kas. 2022, 13:58 prodersler
0116808 Kas. 2022, 13:58
prodersler -
Yeni Fotoğrafçıya Ağabey Tavsiyeleri
09 Oca. 2011, 09:02 paperman
21510407631 Tem. 2022, 10:28
aylaxx -
-
14 Yılın Ardından Fotografhane Yeniden Yayında!
12 May. 2022, 11:23 miratcenk
090412 May. 2022, 11:23
miratcenk -
Vakıfbank Sürücü Belgesi Yenileme Ücreti Yatırma Ehliyet Yen
02 Nis. 2022, 23:27 prodersler
0113002 Nis. 2022, 23:27
prodersler -
Ziraat Bankası Ehliyet Yenileme Harcı Nasıl Yatırı
02 Nis. 2022, 23:25 prodersler
0123902 Nis. 2022, 23:26
prodersler -
Fujifilm Finepix S2980 Kullananlar Bakabilir Mi?
28 Eyl. 2020, 15:49 rojinrojout
2288527 Mar. 2022, 07:25
sametonsuz -
Fujifilm Finepix S2995 Marka Fotoğraf Makinesi
17 Eyl. 2021, 17:34 elifcokuc
0211817 Eyl. 2021, 17:34
elifcokuc -