Fotoğrafçılık Forumları
Nikon Cihazımda Uzatma Tüpü Sorunu Yaşıyorum
Nikon D3200 cihaz sahibiyim. internetten elektronik bağlantısı olmayan düz uzatma tüpü sipariş ettim. Tüpü taktığımda cihaz lensi gçrmüyor. Bu şekilde yine fotoğraf falan çekebiliyorum fakat diyaframı -- olarak gösterdiği için çok karanlık oluyor. enstantaneyi yükselttiğimde çektikten sonra fotoğraf ışıklı çıkıyor ama çekerken hiçbir şey göremiyorum bunu nasıl çözebilirim?
Elekronik baglantili alacaktin... onlardada odak sorunu oluyir ama diyafrsm sorun olmuyor en azindan manuel modda..
Renault zoe elektrikli araba alıp, Tesla gibi akselerasyon yapmadığından bahsetmek gibi olmuş.. Baştan razı olduğunuz bir durum değilse, makro konusunda çok yol katetmeniz gerekiyor...
Aynı sorun bende de var ama henüz bir çare bulamadım forumları tarıyorum bakalım bulursam dönüp buraya yazacağım çözümü.
su arıtma
Merhaba,
Lensinin üzerinde diyafram halkası yoksa lensin otomatik olarak en kısık diyaframda kalacaktır. Manuel uzatma tüpünde tek yapabileceğin lensin altındaki diyafram bıçaklarını hareket ettiren tırnağı bir kağıt sıkıştırarak istediğin açıklığa getirmek ancak bu esnek ve nihai bir çözüm değil. Otomatik tüp ya da diyafram bilezikli ucuz bir lens öneririm.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3321212 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -