megavillag
megavillag (üye)
Yurtdışı / Amatör

Yardim

selam arkadaslar,yeni nikond40 marka dslr aldim, ama fotograf kavram ve cekim teknikleri hakkinda hic bir bilgim yok, özellikle fotografcilara yönelik herhangi bir sözlük varmi yada mesala enstantane diyafram f ayarlari vs bunlar ne oluyor,ve bunlarin ayarini makinadan nasil yapabilirim,cok basit seyler oldugunundan eminim böyle cocukca seylerle basinizi agritmak istemezdim,ama büyüyünce tir olucam-.]], tesekkürler

Tarih: 22 Temmuz 2007, 18:15 - İp: 85.***.**7.26
teberus
teberus (üye)
Ankara / Amatör

Öncelikle makineniz hayırlı olsun. Kısa zamanda makinanıza alışmanızı ve güzel kareler yakalamanızı dilerim.
www.melihozbek.com sitesini tavsiye ederim. Temel kavramlar ayrıntılı olarak açıklanmış. www.fotograf.net sitesini de karıştırırsanız yararı olacaktır.
Bir de National Geographic Dergisinin vermiş olduğu fotoğraf okulu isimli 4 adet eğitim CD si var. Bu CD ler de çok güzel. Her zaman yanında bulunmalı. Kolay gelsin

#teberus' tarafından 22.07.2007 21:39:51 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Temmuz 2007, 21:04 - İp: 85.***.**1.119
megavillag
megavillag (üye)
Yurtdışı / Amatör

önerileriniz icin cok tesekkürler,daha güzel günlerde güzel resimlerle bulusmak dilegiyle,tekrar tesekkürler

Tarih: 23 Temmuz 2007, 06:07 - İp: 85.***.**7.26
aybige
aybige (üye)
Bursa / Amatör

teberusun önerdiği sitelerin yanında he elinde bulunan bişey istiyorsan fotoğrafçılıkla ilgili bi kitap edinmende iyi olur.
bu konuda "john hedgecoe" nin HER YÖNÜYLE FOTOĞRAFÇILK"
kitabı çok yararlı olur bence
hem açıklayıcı hem kolay hemde çok öğreticidir.

Tarih: 23 Temmuz 2007, 19:14 - İp: 88.***.**5.222
diyar!!
diyar!! (üye)
Kayseri / Amatör

slm başkalarını bilmem ama bu sorun bnm garibime gitmedi çünkü aynı şeyleri bende sordum ve biri bana şu adresi http://www.uzman.tv/kategori.tv?c=ndndddddddd verdi benim çok hoşuma gitti sende bi bak istersen...

Tarih: 24 Temmuz 2007, 16:32 - İp: 88.***.**0.164
megavillag
megavillag (üye)
Yurtdışı / Amatör

hepinize tesekkür ederim,fotograf dünyasinda nefes almaya basladigimi hissediyorum sayenizde,tesekkürler

Tarih: 25 Temmuz 2007, 04:40 - İp: 85.***.**7.26
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Birde bu siteyi bayağı bir kurcalasan iyi olur her yerinde bir sürü açıklama örnek ve anlatımlar ve hepside işine yarar. Enstantane ve diafram açıklamaları çekim teknikleri, sözlük vs vs birçok şey var bu sitede kurcala biraz derim.

Tarih: 25 Temmuz 2007, 13:25 - İp: 88.***.**9.82
megavillag
megavillag (üye)
Yurtdışı / Amatör

hepinize ayrica tesekkür ederim, hata rumuzlu arkadastan birde site nin adresini rica edebilirmiyim site nin adresini yazmayi unutmussun galiba,tesekkürler

Tarih: 25 Temmuz 2007, 14:48 - İp: 85.***.**7.26
megavillag
megavillag (üye)
Yurtdışı / Amatör

ya da ben yanlis anladim özür dilerim(hata),simdi anladim tesekkürler

Tarih: 26 Temmuz 2007, 03:48 - İp: 85.***.**7.26
  • 1