Fotoğrafçılık Forumları
Gülen İnsan Portresi Çekimi
Karşımızdaki insan çok neşeli biri bile olsa kameranın karşısına geçtiğinde gergin olabiliyor ve buda gülümsemesini zorlaştırabiliyor.Karşımızdakine sadece gülümsermisin demekle çoğu zaman sahte bir gülümseme ortaya çıkabiliyor.Bunu önlemek için bildiğiniz küçük numaraları ve basit esprileri bu forumda paylaşırsanız sevinirim.
Aslında insanları güldürmek ustalık ve incelik ister.
Ben eğer gülmesini istediğim bir portre çalışmasında bulunuyorsam ki bu çok az oluyor.Genelde modelinize sıcak ve samimi yaklaşmanız ve size güvenmesini sağlıyabilmeniz.Size iyi kareler ve istediğiniz pozları alabilceğiniz anlamına gelebilir.
Bence zorla güldürmektense doğal halini çekmek daha iyi. burada gülen insanların hangisis sahtece hangisis gerçek şekilde güldüğünü gösteren videlar var. http://fatihnebioglu.com/fotografta-gulumseme/
Ben uzun süredir mekhanlarda çalışıyorum gerçekten herzamanda o gülüşü alabiliyorum yaptıgım şey okadar basit ki fotoğrafı çekicek gibi yapıp makineye gömülürüm sonra bi anda fotoğrafı çekmeden kafamı kaldırıp biraz tatlı biraz mahcup bi şekilde baş parmagım ve işaret parmagımla dudaklarımı yukarı dagru kaldırıp gülümsememi oluşturuyorum beni öyle görüp gülmeyeni görmedim tam anlatamadım ama dikkatli okursan yaptıgım şey bu
Ben uzun süredir mekhanlarda çalışıyorum gerçekten herzamanda o gülüşü alabiliyorum yaptıgım şey okadar basit ki fotoğrafı çekicek gibi yapıp makineye gömülürüm sonra bi anda fotoğrafı çekmeden kafamı kaldırıp biraz tatlı biraz mahcup bi şekilde baş parmagım ve işaret parmagımla dudaklarımı yukarı dagru kaldırıp gülümsememi oluşturuyorum beni öyle görüp gülmeyeni görmedim tam anlatamadım ama dikkatli okursan yaptıgım şey bu
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Eğitim Hayatının İnsana Ve Mesleklere Kazandırdıkl
12 Eyl. 2018, 15:55 sadosado03
0225412 Eyl. 2018, 15:55
sadosado03 -
Çizgi İnsanlar Vektörel Kolleksiyonu
01 Şub. 2017, 15:49 prodersler
0176801 Şub. 2017, 15:50
zbkdygn -
-