Fotoğrafçılık Forumları
Fotorafta Fotoshop Lazımmı
benım fotorafın orjınallıgını bozuyor bence fotoraf sanatının amacı dogal olmaktan gectıgıne inanıyorum o anı o duyguyu yakalamak amac olduguna inanıyorum sız ce arkadaşlar
Merhaba; photoshop fotoğraftaki anı veya duyguyu değiştirmez ki görselliğini arttırır seyir zevkini yükseltir daha etkileyici kılar diye düşünüyorum..
eskins gibi dusunuyorum.. photoshop konusunda bukadar tutucu olmamak lazım.. o an zaten yakalanmıs degilmi?
photoshopta bastan fotograf cizilmiyorki..
artık insanları görmek istedikleri duruma getiriyoruz.onlarda mutlu bizde.mercek altında saatlerce rutuş yapmaktansa bölesi bizim icinde kolaylık..
Bence Photoshop artık tam anlamıyla bir sanat.Bu sanatta usta olanlar sanat eserleri üretirken bilmeyenler de hilkat garibeleri üretiyorlar.
Para kazandırıyorsa neden olmasın.
Eskiden TRT tek kanal idi.Bir futbol balesi vardı.
Bir müzik ve bir ileri iki geri hareket.
Yeni filmlerin çoğunda artık digital kurgu, bilgisayar ile hareketler,uçan nesneler vs kaçınılmaz bir ticaret seyri oldu.
İleride tüm yeni makinalar photoshop'lu olarak çıkar piyasaya..Gündüz çek,uygula, olsun gece çekimi..Ne güzel.
Photoshop, üstüne başına çeki düzen vermek gibi bir şey: Kendini iyi hissettirdiği gibi başkalarına da güzel görünür.
Doğrudur,Merson bey.Evet.
Fotografa photoshop gerekli degil dersek, fotograf makinasi uzerinde flas da kullanmamamiz lazim.Flas kullanmak photoshop'un en eski halidir.Yalniz cok fazla abartmamak gerekir,abartildikca fotografin guzelligi kayboluyor ve isin aci yani uygulayan kisi bunun farkinda olmuyor ama seyredenler guluyor.
photoshop hakkında daha geniş bilgilere ihtiyacım var kullanımı hakkında bilgi edinmek istiorm ama olmuo
ben de bi aralar bu kaygıyı yaşıyordum.fotoğrafa müdahale etmek aldatmakmıdır acaba diye.ama şimdi görüyorumki abartıya kaçmadığımız sürece sonuçları gayet iyi oluyor
İlgili olabilecek konular
-
Fotoshopta Action Yapmak İçin Yardım
31 May. 2010, 17:08 benvarsa
2259331 Tem. 2010, 23:07
perfclty-notng -
Fotoshop da Maksimum Hıza Ulaşıcak Pc
17 May. 2009, 16:38 musty578
6212502 Oca. 2010, 15:53
hakanozalp -
-
120 Adet Fotoshop Png Şahane Fonlar