Fotoğrafçılık Forumları
Fotoğrafçılık İle İlgili Yayınlar?
arkadaşlar;
fotoğrafçılıkla ilgili yeni başlayanlar için önerebileceğiniz kitaplar var mıdır?
çekim tekniklerini,fotoğrafçılık terimlerini açıklayan, teknik bilgiler veren bir kitap ismi rica ediyorum.ilginiz için şimdiden teşekkürler....levend kılıçın fotoğrafa başlarken isimli kitabını tavsiye edermisiniz????
Özer Kanburoğlu - dijital fotoğrafta yaratıcı teknikler
kitap D&R ve tüm kitapçılarda mevcut.
Levent Kılıç ile ilgili yayınları bilmediğimden net birşey söyleyemiyorum.
Birde 2 ayda bir çıkan photoworld dergisi var,fotoğraf üzerine çıkan bir dergi.
scott kelby - Dijital Fotoğrafçının El Kitabı 1-2-3
dijital fotografcılık hakkında cok teknik bilgiye bogmadan guzel ipucları veren kitaplar.
özer kamburoglu - A'dan Z'ye Fotoğraf ve Dijital Fotoğrafta Yaratıcı Teknikler
işin teknigini anlatan kitaplar hemen hemen aynıdır, dijital fotografcılıkla ilgili yani guncel olanları daha faydalı olacaktır. dijital kullanıyorsanız, analog fotografcılık la ilgili gereksiz ayrıntılarla zaman kaybetmeye gerek yok.
işin teknik kısmıyla haşır neşir olduktan sonra fotografta kompozisyonla ilgili kitaplar almanız cok sey katar.
Ufuk Duygun; "Temel Fotoğraf Semineri Ders Notları"- İFSAK Yayınıdır. Buradan temin edebilirsiniz.
www.fotografya.gen.tr
Başarılar..
gaijin abi nin dediği gibi scott kelby nin kitapları çok pratik.teknik bilgi ii. bende 1 i vardı. d&r da 2 ve 3 ünüde buldum üstelik %50 indirimdeydi. bi baksan ii edersin. 13 lira falan herbiri. normal fiyat 25 lira civarı. ayrıca national geografik cd leri var. 4 adet.kullan.net yada mayonez.net de eğitim bölümlerinde fotoğrafçılık eğitim setleri var. bi araştır istersen.
Akgün Akova'nın bir kitabı olacaktı...Ama ismini unuttum.Şiddetle tavsiye ederim
scott kelby nin kitabından bir takım pratik bilgiler yazdım. çekim tekniklerine gir. orada bulursun benim konuyu.belki kitap almana gerekm kalmaz. çünkü kitaptaki tüm önemli bilgileri yazıyorum
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
129518 Eki. 2024, 22:57
mete007 -
Mhrs İle Randevu Nasıl Onaylanır
08 Eyl. 2024, 15:45 prodersler
020508 Eyl. 2024, 15:45
prodersler -
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
296928 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-