Fotoğrafçılık Forumları
E-book - Profesyonel Fotoğrafçılık
buraya tıklayınız Daha bakmadım ama güzel kitaptır sanırım
#MEzzy' tarafından 17.01.2006 10:10:25 tarihinde düzenlendi.
arkadaşlar link tarihine bakarsanız 7 ay geçmiş o arkadaş unutmuştur artık bu koonuyu
Merhaba arkadaslar
Birileri banada bu e-kitabi yollayabilirse cok sevinirim.Simdiden tesekkürler.
Saygilarimla
Mail adresim:[email protected]
Arkadaşlar kusura bakmayın. Uzun süredir girmiyordum. Ama bi arşivime bakiim. Dosyayı bulursam upload yaparım.
http://rapidshare.com/files/2216399/ProfesyonelFotografcilik.zip
Arkadaşlar yoğun istek üzerine tekrar upload ettim. Vatana millete tekrar hayırlı olsun
Paylaşımın İçin Teşekkürler MEzzy
paylaşımın için teşekkürler umarım öteki arkadaşlara da örnek olur
sevgili arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama bahsi geçen dosyayı (profosyonel fotoğrafçılık)download edemedim bana birisi bu konuda yardım ederse minnettar kalırım.
teşekkürler
Merhaba Bayram.Ben Açıklamaya Çalışıym.Sayfa Açıldığında.Sağ Alt Köşedeki ''Free'' Butonuna Tıkla.33 Saniye Kadar Bekle Açılan Sayfa Değişicektir.Daha Sonra;
''Download ProfesyonelFotografcilik.zip from Cogent-network: dl3cg.rapidshare.com''yazısının başındaki kutucuğu işaretle.Daha Sonra;
''No premium-user. Please enter'' yazısının yanında karalanmış üç Tane Rakam ve Harfleri Göreceksin.Onları Aynen Gördüğün Gibi ''Here''yazan Kutucuğun içine Yaz.Daha Sonra;
Download from cogent-network butonuna tıkla.
Ve Dosyayı İndir.
cok sağol arkdaşım. bende yeniyim ve cok meraklıyım. vede berbat fotoğraf cekiyorum inat yaptım. cok güzel kareler yakalayacagım. artıkkınn hep buradayımm
Merhaba,
ben de bu fotoğrafçılığa çok kapılmış ama bu işte çok yeni biriyim.Bu siteyi yazdan beri takip ediyorum. a610 aldım memnun ve mutluyum.Kendim gibileri görünce çok sevindim .Site açılmıyor kitabı bana da özelden gönderebilirmisin acaba? [email protected] ...
İlgili olabilecek konular
-
Ülkelere Göre Araba Markaları Ve Logoları
22 Kas. 2024, 15:47 prodersler
03722 Kas. 2024, 15:47
prodersler -
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
023515 Kas. 2024, 13:35
miratcenk -
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action