Fotoğrafçılık Forumları
Düğün Fotoğrafı
Şimdiden yardımı dokunan arkadaşlara tk ederim .Şimdi ben düğün fotosu çekecem dielim ama poz werdiremiyorum çekiniyorum werdirdiğim poz sayısı 25 i geçmiyor ama hep aynı değişik şekiller düşünüyorum ama aklıma da gelmiyor yani kendimi aşmak istiyorum anlayacağınız yardımınız için tşk ederim
google gelin damat fotoğrafı yazdım. aşağıdaki çıktı. dah aönce forumda paylaşılmış
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://img147.imageshack.us/img147/2610/denemezu4.jpg&imgrefurl=http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp%3Fmsg_id%3D19834%26syf%3D3&h=668&w=990&sz=423&tbnid=KrOlrJTKfApm3M::&tbnh=101&tbnw=149&prev=/images%3Fq%3Dgelin%2Bdamat%2Bfoto%25C4%259Fraflar%25C4%25B1&hl=tr&usg=__H4O-pTVbijXcCvAqqNXEWfU8g_Q=&sa=X&oi=image_result&resnum=2&ct=image&cd=1
#dpalut' tarafından 06.01.2009 17:01:13 tarihinde düzenlendi.
tşk ederim ama ben şöyle manyak tabir de yanlış yok inş bişi istiyorum şöyle değişik ilgi çekecek pozlar
Belki olaya şöyle yaklaşırsak faydalı olabilir;
Şimdi düğün atmosferleri,giysileri,insanların salondaki veya mekandaki konumu genelde standart oluyor ve bunlara müdahale pek mümkün değil.Fotoğrafçıda bu kalabalığın içinde çaresizce gezen garip bir insan
Eğer fotoğrafı çeken kişi,oyun pistinde insanların arasında gezmekten vazgeçer ve kendine daha farklı açılar bulabilirse (Masa altı,salon çatısı,cam kenarı,çatal bıçak yansımaları... vs ) , fotoğraflar da farklılaşıcaktır sanırıım.
Saçma oldu galiba ama manyak bişey olsun demişsiniz.Sanırım oldu
Saygılar
Masa altımı?
tşk ederim ama ben studio için demiştim studio çekimi için kendime has özellikler olsun istiyorum d palut tşk ederi çok güzel pozlar onlar saolasın
MASA ALTI :D
Masa Altı )))))))) Gelinle damatı masa altında poz verirken düşündüm bir an..
mutti_099 stüdyoya masa koyabilirsin ama gelinle damat masanın altına girerlermi bilmem : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
geçmezlerse zorla geçiririz sorun deil ii fikir ama değişik bi portre geldi aklıma şöle bi düğün salonun yıkılıyormuş gibi hava verebiliriz ne şeytanca fikir ama :D
Nasıl vereceksiniz ki yıkılıyormuş havasını? sülaleyi toplayıp hadi halay çekin diyeceksiniz herhalde : )
Gelin olsam sizin stüdyoya kesinlikle gitmezdim. Masanın altında gelinlikli düşünemiyorum yani : )
Yalnız birşey dikkatimi çekti bu Masa altı olayını dile getirmemle birlikte ,yoğun mikatarda bir talep sezinliyorum.Bu iş tutar Dene bence muti
Bu konuda yabancı kaynaklar çok başarılı,"wedding photography" adında bir e-book var, "wedding story" var yine,burada anlatılanlar güzel örnekler ancak,stüdyo için uygun mu bilmem zevkinize kalmış,genelde dış mekan konsept çekimler var.Yine de fikriniz olması açısından inceleyebilirsiniz.
Kolaylıklar...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
017008 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
019002 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
074404 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-
Referans Fotoğrafı İle Fotoğraftaki Yazıyı Silme
23 Ağu. 2022, 01:38 rjhtzdmr
0119323 Ağu. 2022, 01:38
rjhtzdmr -
Photoshop'ta Fotoğrafı Daire Şeklinde Kırpmak Prof
28 Eki. 2021, 14:40 prodersler
0293628 Eki. 2021, 14:41
prodersler -