Fotoğrafçılık Forumları
Çekiyorum Komtanım Arz Ederim... !
ayda binlerce foto çekmek zorunluluğu nasıl bir duygudur bana düşüncelerinizi anlatırmısınız, siz ne yapardınız?
allah kolaylık versın...birde begenılmedı mı sen o zaman gor samatayı...diploması cılgınlıgı yasanıyor resmen
ben de askerde fotoğrafçıydım ;başlıktaki söylem çok güzel olmuş okuduğumda gülmeğe başladım hala da gülümsüyorum,komutan telefondayken hazırola geçen arkadaşlarım aklıma geldi biran ,ben de askerliğim boyunca pek çok fotoğraf çekmiştim ,zamanla unutuluyor tabii...tatlı bir hatıra kalıyor geriye...
Allah sana kolaylık versin kardeşim. inşallah başındakiler anlayışlıdır. Sevgilerimle
bende askerliğimi fotografcı olarak yaptım hemde ankara anıtkabırde bınlerce toren arsıvının arasında ve hatırlanası tek cezam da tezkereye 17 gun kala anıtkabırde ilk bahar foto belgeseli hazırlamak olmusdu bırgunde bınlerce fotograf cekme cezası yemısdım eskıde kaldı artık...
E ne denir,
Hayırlı tezkereler.
Bende fotoğrafcıydım askerde. Adamlar bigün vesikalık getirdiler bunu 18 18 bas dediler o gün dellendim. O fotoyu basdım üstüne begenmediremedik adamlara. :D
geçen hafta ordu denetlemesi vardı.komutanlara çaktırmadan ruh gibi dolaş ve çek dediler.inanılmaz bir olay, en azından arz edilesi bir durum yoktuordu denetlemesi denilen eziyeti kim çıkarmış bilmiyorum ama bir gün albayların fotoğrafını çekerken diğer gün çamurlu tekerlek yıkıyorum.
arkadaşlar benim kardeşim liseyi bitirdikten sonra fotoğraf stütyosunda çalışmaya başladı
askere de birkaç sene sonra gider. yaşı geldi ama unv okuyo bir yandan
acaba askere giderken fotoğrafçı olduğunu söylemelimi ?
ne dersiniz ?
bence söylemeli, tüm zorluklarına rağmen güzel bir uğraş.herhangibi bir sorun yaşamazsa, askerler tarafından senden iyisi yok sonuçta adamın sevdiklerine ulaştıracağı mektup mahiyetinde bir şey.askerde bu iş yapan arkdaşlar bilirler.ancak şimdilerde bir sorun daha ortaya çıktı.eskeresi yakın olan arkadaşlar ellerinden flaş bellekle gelir beniim gelirimi baltalamaya çalışıyolar.aynı bedavacı zihniyet komutanlarda da mevcut.yok artık o eski güzel günler nasıl çıkacak heyecanıyla bekleyişler hafta boyu.işin özeti, dijital icat edildi, mertlik bozuldu!herkese iyi günler şafak:94
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Japon Tarzı Psd Fotoğraf Albümleri
03 May. 2016, 11:31 prodersler
0189103 May. 2016, 11:32
zbkdygn -
Psd Japon Tarzı Gelin Damat Fotoğraf Çerçeveleri-3
31 Mar. 2016, 11:10 prodersler
0173731 Mar. 2016, 11:11
zbkdygn -
-