Fotoğrafçılık Forumları
Canon A 620
mrb.yeni bir canon a620 aldım. nasıl bir tercih? kullanımı ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız yada türkçe kullanım klavuzu varsa link verirseniz sevinirim. bu makinalarda zoom u artırmak için ayrı bir aparat takabiliyor muyuz? ben şuan hep auto da kullanıyorum, fakat farklı modları var, makinadaki kalitenin artması için ayarlarını ne yapmam lazım? şimdiden teşşekür ederim...
Merhaba mercan
oncelıkle cok ıyı bır tercıh yaptıgını soyleyebılırım.
Ps serısının en ıyı makınelerınden bırıdır a620 turkce kullanım kılavuzunu erkayalardan temın edebılırısın ama 20 ytl ucret karılıgı ınternette bulamassın hıc ugrasma
Sanırım fotgraf cekmede yenısın makınende auto dan baska suan ıcın sahne modlarını kullanabılırsın SCN modu yanıı simdilk sana yeterlı dıyebılırım.Dıger modlarıda yavas yavas ogrenırsın zaten bu arada makınende foto kalıtesını
arttırmak ıcın suan hıcbısey yapmana gerek yok auto modda bıle senı memnun eder cunku gercekten cook ıyı bır makıne...
sevgili azya; çok teşekkür ederim..
Çok iyi bir tercih yapmışsın mercan. Güle güle kullan. Tr kullanım klavuzu ben de bulamadım
hayırlı olsun iyi günlerde kullan.istersen 520 nin ingilizce kullanım kılavuzunu mail belirtirsen gönderebilirim bazı konularda tam olmasada genel olarak işine yarayabilir. türkçeside var ama scanner dan geçirmeye vakit bulamadım halledince onuda yollayabilirim [email protected] veya [email protected]
merhabalar,
ben de yeni bir a620 aldim. makine kesfettigim kadari ile cok guzel bir urun. fakat iki konuda sikinti cekiyorum. birincisi zoom yaptigim zaman oto fokus yapmiyor, goruntu bukanik kaliyor ve manual fokusyapmak zorunda kaliyorum. bu normal mi? makinenin ayarlarinda degisiklik yapmam mi lazim? yoksa makinede bir problem mi var?
ikinci sikintim ise makine elimin titremesine cok hassas. bunu engellemenin bir yolu var mi?
tesekkurler
bende yaşıyorum aynı sorunu. makina ile ilgili die düşünüyorum. daha doğrusu bende henüz bulamadım nasıl ayarlayacağımı.
titreme olayına da tek çözüm tripot tşk ederim
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı Yatırma Vakıfbank Mobil
21 Ara. 2024, 20:42 prodersler
04021 Ara. 2024, 20:42
prodersler -
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
03521 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
-
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
06819 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
014816 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
256410 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -