Fotoğrafçılık Forumları
Akvaryum Resimleri Çekimi
SELAMLAR
YENİ ALDIĞIM 5700 İLE EVDE DENİZ AKV. RESİMLERİ ÇEKİYORUM ...AMA HENÜZ ACEMİLİĞİ ATAMADIM..
ÖNCE OTOMATİKLE DENEDİM , FLAŞ DEVREYE GİRDİ VE SÜPER NETİCELER ALDIM...AMA FLAŞ KULLANMAK İSTEMİYORUM AMA BU SEFER , HAREKETLİ BALIKLARI ÇEKERKEN NET RESİM YAKALAYAMADIM..İSO AYARINI 400 VE 800 E GETİRDİM ,EHH BİRAZ CANLI VE NETE YAKIN RESİMLER ALDIM..
AMA İSTEDİĞİM GÜZELLİKTE RESİM ALAMADIM...IŞIK OLARAK 3-4 TANE FLORESAN VAR , HARAKETSİZ OBJELERİ , KAYALARI ÇOK NET ALABİLİYORUM AMA BALIKLARDA FLAŞSIZ OLARAK TAM NET ALAMIYORUM...
TRİPOD KULLANMIYORUM VE İSO AYARINI MANUEL AYARLIYORUM , YAPTIKLARIM ŞİMDİLİK BU ..
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..
İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
GEREKEN IŞIK TEMİN EDİLDİ VE ÇEKİMLER ÇOK DAHA İYİ NETİCELER ALMAYA BAŞLADIM..AMA YİNEDE TAM MUTLU DEĞİLİM..
mutlu olman için akvaryumu gün ışığına çıkar ve fotoğraflarını orada cek 100 asa'yı aşma yoksa grenli sonuçlar elde edersin.
ANCAK SPOT IŞIK OLABİLİR..GÜN IŞIĞINA ÇIKARAMAM ÇOK BÜYÜK...
balıkları bağla kıpraşmasınlar
yansımaları önlemek için polarize filtre kullanıyor musunuz?
ayrıca sualtı/suiçi fotoğrafçılığında, suyun kırdığı ışığa göre renk filtreleri kullanılmalıdır.
foruma sık giremiyorum, sorununuzu çözemezseniz mail atabilirsiniz [email protected]
saygılar...
GEZGİN , İLGİNE TEŞEKKÜRLER..
FİLİTRE KONUSUNDA HİÇ BİR BİLGİM YOK..ÖNCELİKLE FİLİTREYE GELENE KADAR DAHA ÇOK EKSİKLERİM VAR GİBİ..
HELE 5700 Ü ÇÖZMEK BAŞLIBAŞINA BİR İŞ..
ustad,
makinaya yazik etmeyin haftaiçleri fırsat buldukça istanbulu geziyor, fotoğraf çekiyorum. ağustos ayında biraz yoğunum ama isterseniz beraber dolaşabiliriz? [email protected]
Gezgin valla teklifin çok cazip..Ağustos tan sonra eylül ortalarında oabilir , hemde güneş daha güzelleşir..
Biraz da senden feyiz alırsak ne mutlu bize..
Ben anadolu yakasında oturuyorum..Nereye istersen gidebiliriz. Müsait olunca buradan haberleşelim..
ben herzaman musaitim bir mail at yeter.
Polarize filtre yansimayi azaltir ama poz suresini de en az 2 stop yavaslatir. Zaten isik problemi olan bir yerde sorunu daha da buyutur. Ama isik faktoru +1 den kucuk olan diger filtreler kullanilabilir.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081728 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
-
Photoshop Altın Işık Kaplama Resimleri
31 Oca. 2018, 11:36 prodersler
1479518 Şub. 2020, 17:23
velatserhat -