Fotoğrafçılık Forumları
Profesyonel Baskı
merhaba bu yardımı forumun başka bölümüne yazmıştım cevap yazan olmadı birde buradan yardım isteyeyim. ben kaliteli fotograf baskısı yapan yer arıyordum acaba iyi kaliteli baskı yapan yerleri bilen varmı acaba ? beni tecrübelerinizin dogrultusunda yönlendirirseniz sevinirim ( bütçeye uyun olursa daha iyi olur ) şididen teşekkürler.
http://www.ugurvarli.com/
gönderin agfa d lab 1 yeni teknolojisi baskı hizmeti uygun fiyat seçenekleri ile
hizmet veriyoruz yalçın uzunköprü 02845131616
ilginiz için çok teşekkür ederim ben istanbulda iyi baskı yapan yer arıyorum . ugurvarlıya hiç gitmedim ama giden arkadaşlardan aldıgım bilgiye pek taraf degilim . yinede teşekürler.
Gönderin fotoğraflarınızı A6 - A5 - A4 - A3 Ebatlarında Çok Uygun Fiyatlarla Baskısını Yapalım....Özelden mesajla bize ulaşırsanız yardımcı olabiliriz.
Selamlar.. Bu forumda uzun zaman aile firmamı temsil ettim, şu anda başka bir mesleği icra etsemde, karışmadan edemiyorum..
Size yakın stüdyolarla diyalog kurmalısınız.. her sanat eseri ve sanatçının bir ruhu olduğu gibi, ticari olarka işletilen stüdyolarında birbirinden apayrı ruhları-hedefleri-hizmetleri vardır..
Vitrininde düğün, nişan, aile fotoğraflarıyla kendini tanıtan, birçok sanatçı ruhlu zanaatkarla doludur İstanbul...
Size hitap edeni, internet ortamından ziyade bizzat aramalısınız.. Hayırlı alışverişler diliyorum..
mete çok dogru yorum yapmışsın teşekkürler . şimdi çogu yer büyük ebat baskı yapıyor işte insanın kendine göre yer bulması yani ugraşması lazım yada buradan yardım isteyecek.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
242525 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
Hiti 525l Termal Baskı Hakkında Yardım
04 Oca. 2025, 13:30 megavision
025304 Oca. 2025, 13:30
megavision -
-
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0295725 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -