Fotoğrafçılık Forumları
Kiss 1550 Aldım Görüşlerinizi Bekliyorum
slm meslektaşlarım iyi yada kötü yaptım bilmiyorum ama kiss1550 aldım kullanan pişman ve mennun olanlar lütfen yorum yazsınlar
Hayırlı uğurlu olsun.
Makinayı henüz kullanmadınızmı?
makinam daha gelmedi 1 hafta içinde kuruluyor...kullanan bir meslektaşımdan test aldım netlik ve hız gayet güzel benim merak ettiğim mekanik kısımda sorun yaşayanlar varmı
bende aldım. dks 1550 daha kurulmadı. haftaya kurulacak.
hayırlı olsun bolkazançlar inşallah doğru karar verişizdir benimkide haftaya kuruluyor
neden kiss 1550? hangi ebata kadar baskı şansıvar ? bu firmalar resmen fuar olmadan millete makina satıp kitlemeye calışıyor bende frontier 7500 aldım ama deprem sebebiyle fuar sonrasına kaldı sansa
Merhaba sn. Meslektaşım
-Siz hala hangi devirde yaşadığınızın farkında değilsiniz herhalde
artık cihaz stokta olmadan nasıl cihaz alıyorsunuz.............Pes vallahi
-hergün hızla fiatlar düşüyor
-Gelecek cihaz sonuçta İkinci el ve Mekanik ünitleri yıpranmış durumdadır
işe yeni başlıyorsanız,Şimdiden takımlarınızı hazırlayın ve kayın bederinizden yardım isteyin
-Görmeden almak,can yeleği olmadan denize atlamaya benzer,gerisini siz düşünün
gari
-Umarım cihazınız iyi durumda gelir ve bunları yaşamasınız,Yoksa KIS servislerine şimdiden haber vereyim Bayram etsinler
Japon ve Europa Menşeli Tüm Minilablar Temiz olduğu zaman sorun yaşamasınız.İkinci eller ALMANYA dışından gelenler her zaman sorunlu
saygılarımla
Merhaba TAKE almış oldugunuz kiss1550 hayırlı olsun. Makineyi kurdunuzmu.Neticesi nasıl ? Bizde almayı düşünüyoruz.Eger benimle irtibata geserseniz sevinirim. 0542 660 34 09 [email protected]
hayırlı olsun güle güle kulan kaça aldın maliyeti sana kaça geldi
makinam önümüzdeki hafta kuruluyo neticeleri hakkında size bilgi vereceğim....fiyatı konusunda telefonda bilgi vericem çünkü biz 4 fotoğrafçı spariş verdik biraz daha uygun geldi
yani 4 adet aldık.çok araştırdık işimizi görecek en ideal minilab olduğuna karar verdik.....
slm acaba makinanız geldimi hangi firmadan almıştınız.....sonuçları tatmin ettimi ben memnunum
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Canon 55-250mm F/4-5. 6 Is Iı Ve Kiss X4
08 Haz. 2015, 01:49 deepcoffin
2175230 Haz. 2015, 11:40
puskas -
-
Canon Kiss X5 ( 600d ) Yardımcı Olurmsnz
21 Eyl. 2012, 08:17 lalfasil
2417602 Eki. 2012, 10:55