Fotoğrafçılık Forumları
Hiti P510k Hakkında Yorumlarınız..
Merhabalar üstadlarım Hiti p510k almayı düşünüyorum.Kullananların düşüncelerini almak isterim.Birde yedek parça sıkıntısı servis sorunu oluyormu.
Saygılarımla..
Kimse kullanmıyor sanırım
kolay gelsin foto başak gebze ismim yavuz 510 k modeli çok kullanışlı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum memnun kaldıgım için 2 ncisinde aldım ilkini alalı 4 ay oldu 2 nciside 1 ay oldu servis sorunu olmadı her konuda günün her saati ulaşabiliyorum yedek parçalık hiç bi sorun olmadı en önemlisi kagıt fiyatları degişken degil ben hem stüdyoda hemde salon işinde kullanıyorum çok memnunum [email protected] detaylı görüşebiliriz
Öncelikle merhaba yavuz bey.
Yardımcı olduğunuz için çok teşekür ederim.En kısa süre içinde almayı planlıyorum.
Baskı kalitesinden memnunmusunuz.
baskı kalitesinden çok memnunum bence firmayı ararsan sana demoya gelirler kendi resimlerinle baskı kalitesini görmüş olursun kolay gelsin
demoya geldiklerini bilmiyordum.teşekürler üstadım
Ben 1 senedir HİTİ 510s kullanıyorum bir sorun yaşamadım
tek sorun kartlardan direk aktarım yaparsan renk ayarlarında yaşıyorsun.
bu nedenle mutlaka yanında bir bilgisayar kullanmak zorundasın. Bilgisayar kullandığında mükemmel sonuç alıyorsun.
Avantajlı tarafı şu an baskı adedi en ucuza gelen termal yazıcı olarak biliyorum.
Forum sitesinde soru soran ve cevap yazan kişilerin aynı olması seviyeyi
düşürmektedir. Lütfen yapılan işin düzeyli olması çok önemlidir.
Vale24 Hiti satan toptancı yada ithalatçı olduğunu biliyorum.
Soru soran ve cevap yazan kişiler neden açık kimliklerini belirtmezler.
Hiti kullanan bir çok kişinin sorun yaşadığını veya yaşamadığını nerden bileceğiz. Bu kadar düzeysizce tezgah kuran kişilerin sattıkları cihazı aldığınızda başınıza gelenleri siz düşünün.
Sor cevapla ile iş olmaz.
sor cevapla adlı kişi bence uydurma bir kişilik yaşı 10 gözükmektedir
ben toptancı veya ithalatçısı degilim foto başak gebze gelirsen görürsün bu makineyi dükkanımda bu şekilde itham etmende ilginç elinde belge var herhalde meslektaşımıza yardımcı olalım dedik bi çay içmeye beklerim gebzeye gelirsen
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0144911 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1150316 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0225420 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2195810 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -