Fotoğrafçılık Forumları
Fuar
Fuar'ı nasıl buldunuz arkadaşlar genel olarak?
kodağın ve sony nin yaptığı ücret politikasını beyenmedim açıkça söyliyim fuar burası insanlar ürün alıcaklar bu ürünler az meblalar değil firmalar zannediyorki gelen kişiler ellerinde 10-20 bin dolar veya yukarısı ile yanlarında gelip kapora babında para bırakıp sonrada diğer kalan miktarını ürün tesliminde vereceklerini düşünüyorlar bana göre yanlış stüdyolar oraya makinalara bakmaya gidiyor ve ürünü beyenirse belki de komple bir seti alacak belki banka kredisi çekecek bankayla konuşmaları gerek ama yok sadece ogün için sony snaplap cx20 miydi öyle bişidi cumartesi günü 4bin pazar günü 6 bin oluyor
koca bir hiç
slm arkadaşlar bana görede cok berbat bir fuar dı sanki sadece albüm fuarı gıbı birşey olmuştu bir de gözlemledigim şey sanki biz fotografcılar onlara göre yolunacak bir kaz +birde cok soguk dular biz lere benim düşüncem ...... saygılar
@ozkan_me : "sony snaplap cx20 miydi öyle bişidi cumartesi günü 4bin pazar günü 6 bin oluyor"
@salih_42: "sanki biz fotografcılar onlara göre yolunacak bir kaz"
Sizlere yüzde yüz katılıyorum arkadaşlar...
Boşuna masraf yapmaya gerek yokmuş ortalıkta dolaşan mini etekli kızlardan ve sınırsız çay,kahve,kurabiyelerden başka bişey yoktu
evet kodak dün aradı ve dediki pazar günü standımıza gelmiştiniz düşündünüzmü almak için firmaya bak ya pazar günü son gün diyorlar bugün siparişleri vermeniz gerekli dediler ama gelin görün dün arıyorlar ve düşündünüzmü almak istiyormusunuz diyorlar
f.berkant sanada katılıyorum yalovadan geliyorduk biz karnımız açtı onlarda olmasa nasıl doyardık bilemiyorum
albüm fuarıydı sankı...
Fuarla dalga geçen arkadaşlar lütfen aynaya baksın O fuaraın nasıl oluştuğunu bilmemeniz normal,meslekle ilgili dıkıntıları bilen herkes biraz daha saygı gösterme nezaketinde bulunabilirdi. Günümüz koşullarında bu bile başarı sayılmalı
Bazı sektörler katılmak zorundadır, eskilerde daha iyi idi ama..Koca fuarda nikon bile yok idi,karfo mesela.
degerli usatacım ustakim biz saygısızlık yapmıyoruz gördüklerimizi birde orda onların insanlara nasıl gözle baktıgını yazıyoruz buna hakkımız yokmu?okadar paraları ödeyen biz fotografcılarsak sanıyorum azda olsa hakkımız vardır ....
saygılar
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Tübitak Tişörtleri - Tübitak Bilim Fuarı Ürünleri
24 Mar. 2019, 21:11 transfermatik
0168024 Mar. 2019, 21:12
transfermatik -
Photo Digital 2015 Fuarı - Cnr
20 Şub. 2015, 16:51 aytekturkmen
4254522 Şub. 2015, 08:35
aytekturkmen -
-
Netfotograf. Com 4. Fotoğraf Fuarında...
11 Nis. 2011, 16:41 fdiker
642519902 Tem. 2012, 17:22
eskidost -