Fotoğrafçılık Forumları
Frontıer 500 Kullanıcıları
frontier 500 kulanan arkadaşlar baskı kısmına tıklayınca gri ekran olarak donma olan arkadaş varmı
Veritabanında programın virüsten dolayı silinmiş dosyalar olabilir format atılması gerekmektedir... Benim başıma geldiii geçmiş olsun garantisi 2 yıllık ise ücret almıyor sinfo garantisi bitti ise ücretli format atıyorlarrr.... hayırlı işlerrr
ghost yaparsanız sorun cozulur...programın yuklu oldugu pc nin sabit sürücülerinin birinde ghost dosyası vardır servisi arayın yardım ederler...5 dk lık iş
benim başıma geldi ghost yükleyince düzelmese format atılınca düzelir bende
format atınca programları nasıl yukluyorsunuz benim bildigim 8 tane cd si var...herhangi bir sorun cıkıyormu ?
BENİMKİMİ TEKNİK SERVİS YAPTI GHOST TUNU YÜKLEYE BİLİRSİN TELEFONLA YARDMCI OLUR BU KONUDA TEKNİK SERVİS OZAMANDA AYNI SORUNU YAPARSA FORMAT ATMAK GEREKİR GARANTİNİZ SÜRÜYORSA ÜÇRET ALMIYORLAR FORMAT İÇİN
#barış' tarafından 27.02.2009 20:41:02 tarihinde düzenlendi.
garanti süresi 2 yıl mı bu makinalarda...
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1204719 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0508606 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -
-