relax05
relax05 (üye)
Amasya / Stüdyo Fotoğrafçısı

Doli Dl2300 Dijital Minilab 30*45

Arkadaşlar bu makinayı kullanan veya inceleyen birisi varsa bana yardımcı olsun

Tarih: 8 Nisan 2005, 09:39 - İp: yok
rsoyturk
rsoyturk (üye)
Bayburt / Stüdyo Fotoğrafçısı

bende bu makineyle ilgileniyorum fuara giitiniz sanırım. orda karasasuluda kuruluydu ama inceleyemedim iki defa incelemek istedim ama her ikisindede arızalıydı sanırım elamanın acemiliğinden. genelde makine hakkında duyduklarım olumlu. baskılarını begendim. fiyatını sormadım siz biliyormusunuz.

Tarih: 30 Nisan 2005, 15:20 - İp: yok
photo_58
photo_58 (üye)
Sivas / Stüdyo Fotoğrafçısı

SELAM ARKADAŞIM
DOLI 2300 ŞUANDA BEN KULLANIYORUM ÇOK TA MEMNUNUM EĞER ALMAK İSTİYORSAN HİÇ DÜŞÜNME BENCE ÇÜNKÜ BEN ÇOK ARAŞTIRDIM SERVİS AÇISINDAN DA ÇOK İYİ BENCE İSTERSEN YARDIMCI OLABİLİRİM SANA OK..
[email protected]

Tarih: 30 Nisan 2005, 22:42 - İp: yok
csnqva
csnqva (üye)
İstanbul / Firma

Doly teknik servis olarak oldukça iyi...

#csnqva' tarafyndan 14.12.2005 13:18:53 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Eylül 2005, 00:30 - İp: yok
tolga remz
tolga remz (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

bende de onu kulanıorum çokda memnunum çin malı olmasına karşıı baya baya iii bii baskı kalitesi varr ufak tefek sorunlar çıksada servis ağıı hızlıı

Tarih: 25 Ocak 2006, 21:28 - İp: 85.***.**5.79
igor
igor (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

9 aydır DL2300 kullanıyorum. Memnunum. Her makinede olan ufak tefek problemler hariç ciddi bir problem yaşamadım. Ben de almadan önce bazı arkadaşlar gibi önyargı ile yaklaşıyordum. Biraz araştırdıktan sonra hiçte öyle olmadığını gördüm. Bir zamanlar agfaya makine üreten bir firmada yapılıyor. Makine testlerinde bile agfa yazıyor. LCD si sony 5 yıl garantili. Baskı yapan bölüm deki motorlar japon yapımı. Lütfen SOFYA ile karıştırılmasın alakası yok. Bazı fotoğrafçı arkadaşlara da baskı yaptığım için makine 9 aydır nerdeyse hiç durmadı. led ile basıyor. Lazere göre kıyaslandığında çok ekonomik. Ayrıca 30x45 basıyor.İlk aldığımda bana arkadaşlar eyvah naptın dediler. Ben dinlemedim. Çünkü araştırdım. Şimdi çatır çatır 30x40 basıyorum. Şubat ayında bile Fotoğrafçıya günlük ortalama 10 adet 30x40 basmışım. Aynı fiyata diğer makinelerde var mı bu? Yap hesabını senedin 1000 lirası 30x40 tan çıktı mı. Bir de makine işi biraz nasip işi
aynı arkadaşta iki tane nouritsu var. Birisi canavar gibi. Diğeri sürekli problem çıkarıyor. 1 defa lazer bir defa scannar değişti. 35000 euro gitti. Dl2300 kullanan arkadaşların birkısmıyla görüşüyorum. Memnuniyetlerini ben biliyorum.Elbette fuji noritsu konica daha sağlamdır.Ama DL2300 ü de yabana atma derim ben. Şimdi gelelim senin soruna... Şimdiye kadar dişli kırma olmadı. Kart kalsa da makineyi kapatmadan anında baskıyı durdurabiliyorsun. Herkes bir şeyler konuşur kimse bi şey bilmez. Herkese aldanma.. Doliyi koyduğum dükkanın kirası 3000 lira. Bilmem anlatabiliyor muyum.......Ayrıca sivasta bir arkadaşta da var. Ve arkadaş Çok memnun..Forumda bir yerlerde hotmailini görmüştüm. Biraz kurcalarsan bulabilirsin. Yardımsever bi arkadaş. Sana karar vermende yardımcı olur tahminimce...

Tarih: 25 Şubat 2006, 19:55 - İp: 85.***.**1.125
fotocu 04
fotocu 04 (üye)
Ağrı / Stüdyo Fotoğrafçısı

KARDES DL 2300 BENDE KULLANIYORUM YAKLASIK BIR BUCUK YIL OLDU SADECE SUNU SOYLIYEBILIRIM MUKEMMELLLL

Tarih: 9 Haziran 2007, 18:30 - İp: 88.***.**7.220
  • 1