Fotoğrafçılık Forumları
Dijital Cerrier Hakkında
ARKADAŞLAR DİJİTAL CERRİER KAFA KULLANAN MEMNUN OLANLAR VEYA MEMNUN OLAMAYANLAR VARMI BENDE MİNİLABIMA MARKASI GRETAG 740 A KAFA TAKTIRMAK İSTİYORUM GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM TEL 0212 548 43 16
bende alayım bari bi lazer sony fena deyilmiş
koç kardeş benimde aynı senin gibi bi abi vardı inan bana hiç altta kalmazdı bilsede yorum yapara bilmesede yorum yapar ama yanlış ama doğru gerçi çoooooğu yanlıştı hiç altta kalmazdı gerçi onunda psikoloji eğer allah nasip ederse seni onunla bi tanıştırayım benn senin kafadan
ben daha yeni üyeyim berkayyy size bi soru soracaktım ismail demişiniz sanırım aydınlısınız benim bi ismail arkadaş var aydından askerde beaberdik oda fotoğrafçı keskin di soy ismi eğer aynı kişiyse konuştuklarımız bana ulaşmasını sağlayabilirmisiniz.??
aras kardeş doğrudur tanıyorum kardeşimizdir
beni kimseyle aynı kefeye koymayın.ben insanları kendi ölçüleri ile değil insanları gerçeği ölçüleri ile severim.
aras 06 o kisi kalfamızdır. şu an marmariste fotoğrafçıda çalışıyor sana kardeşimden alınca telefonunu vereyim.
BENCE KİME SORU SORULDUYSSA O KİŞİ CEVAP VERMELİ VERİLDİDE ÇOKTANNNNNNNN
berkay09 dünyada oksijen üretmek yerine karbondioksit üreticilerden olduğun müddetçe topuk yüksekliğimden büyük adam olamıcaksın.sony tavsiye ederken ben de alayım bari diye yazman alaycı ve sinsi bana karşı tavır olduğunu bu siteye yutturursun ama bana sökmez aslanım.adam al adam adam.
matapbım deyilsin yorum yok senin seviyeni düşemem ama sony harika cihaz neresi alaycı arkadaslar bu kelimenin kötü mü deseydim alayım demekle herkes olumlu konuşmuş cihaz hakkında nedendir bilinmez ÖKÜZÜN altında buza aranyo anlayamıyorum
sizi tanımıyorum koç fakat foto kim demişti berkayy09 o olması gerek ondan çok söz ederdi iyi anlamda gene de saolun mehmet abi ismaille konuştuk aydına geleceğim ama gelince seninle muhakkak görüşmek istiyorum ismailin anlattığı kadarıyla seninle muhabbet falan etmek isterdim tabi gene iş konuşuruz gözü kara biriymişin (arkadaşlar kusura bakmayın burayı da chat yri yaptık ama özürr) görüşürüz inşallah abi ama umarım istediklerin olacakkk başarırsın ismail bana çook şey anlattı inşallahkib görüşmek üzere
sony iyi ewet fakat bu gereksiz tartışma anlamıyorum sen foto koçç niye berkayyy la bu kadar uğraşıyorsun ki anlayamadım. veririsin cevabını oturursun yerinde işine bakarsın ne var i yani
İlgili olabilecek konular
-
Emekli Dijital Kimlik Kartı Oluşturma E Devletten
09 Tem. 2024, 03:41 prodersler
033309 Tem. 2024, 03:42
prodersler -
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2101028 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0144911 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1150316 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0225420 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2195810 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -