Fotoğrafçılık Forumları
Citizen Cw01 Baskı Problemi
Sevgili arkadaşlar Citizen cw01 kullanıyorum monitörde gördüğüm görüntüyü çıktıda alamıyorum. Monitörü değiştirmeme rağmen sorun aynı.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
bende var aynı makneden 1,5 senedir kullanıyorum sorunu tam yazarsan yardımcı olabilirim
Ekranda gördüğüm ışık miktarıyla çıktı karanlık çıkıyor. acaba printer ayarındamı sorun var
#tvgozde' tarafından 03.07.2010 14:30:09 tarihinde düzenlendi.
bende de aynı sorun var makinann kendi baskısı bu şekilde ben genellikle vesikalıklarda yaşıyorm bu sorunu ama photoshopta fotoğrafı hazırladıktan sonra baskıya almadan rengi aç 1,28 le basıyorm ben hiç bi problem olmuyo kendi stüdyo ışığına göre ayarla sende
Sevgili foto_anıl öncelikle ilgine teşekkür ederim sanırım ikimizden başka bu makinayı kullanan yok ! seninde belirttiğin gibi vesikalıklarda renkleri koyu ve kalitesiz basıyor photoshopta ayarlamama rağmen istediğim kaliteyi yakalayamadım.
#tvgozde' tarafından 07.07.2010 21:03:48 tarihinde düzenlendi.
Merhaba
Bu problemi biz bir çok studyo fotoğrafcısın da yaşadık
Nedeni ise Yetersiz ışık
ustam monitörde gördüğüm resmi cw01 de ışığı karanlık olarak alıyorum çektiğim fotoğraflar net ve ışıklı ışığıda fazla açarsam bu sefer resim patlıyor.
Ayrıca Photoshop içinde printer ayarlarını yapmama rağmen ışık ve renk kontrol etmiyor.
kolay gelsin baskıda probleminiz varsa öncelikle satıcı firmanın servisinden yardım alın konuya hakim satıcı firmadır sitede reklamlarımız dönüyor lütfen bizi arayın yardımcı olalım kolay gelsin
merhaba.. öncelikle ekrandaki görüntünün koyuluğunu rengini tonunu önemsemeden yazıcınızdan güzel bir çıktı alana kadar baskı yapın...sonra
Bilgisayarınızın ekran kartının sürücü yazılımı bilgisayarınıza tam yüklüyse Ekranınızda boş bir yere sağ tıklayın özelliklerden sonra gelişmiş seçenegine tıklayın ...gerisini ekran kartının grafik özelliklerinden elinizdeki yazıcıdan çıkan güzel bastıgınız fotoya bakarak Renk ve Işık ayarlarını yapın..En az yüzden fazla arkadaşa yardım ettim ve mükemmel sonuç elde ettik..
diger bir çözüm..Denetim masasındaki GAMMA seçenegini kullanmanız ayarlamanızdır..yapılan hata yazıcıyı bilgisayara uydurmaya çalışmaktır..doğrusu yazıcının baskısına ekranı uydurmak aradaki farkıda aklınıza yazmaktır..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0289925 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Fotograf Kağıtında Baskıda Beyazın Sarı Renk Çıkaması ?
05 Haz. 2021, 16:11 hakansuna
1190107 Haz. 2021, 13:20
mavi1976 -
Epson L1800 Baskılarda Görüntü Kaybı
23 Ara. 2020, 15:48 alinokta12
3199314 Oca. 2021, 08:59
cem123 -