Fotoğrafçılık Forumları
Baskı Maliyeti
slm dostlarım.elimdeki fotografları tablo şeklinde çıkarmak istiyorum.malum öğrenciyim ve çektiklerimi satmak istiyorum masraflarımı karşılamak için.gecenlerde fotograf dergisinde bir firmanın reklamını gördüm.adını yazmicam reklam olmasın. baskı fiyatlarını yazmışlar oldukca makul geldi ama sanırım bu vitrin fotografları.3ytl falandı yanılmıyosam.şimdi gel gelelim soruma elimdeki fotoları 45*30(eger varsa) veya daha düşük bi ebatta tablo şeklinde çıkarmak istedem ne yapmam gerekli bana yardım edebilirseniz sevinirim.
[>:D
[email protected] burdan da konuşa biliriz arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum
bana yardım edebilecek yok mu?
merhaba arkadaşım ben sana yardımcı olabilirim.. ama samsun nere hatay nere?? fotoğraflarını bastırmak mı istiyorsum biz basalım istersen kaç adet fotoğraf war? istersen bide çerçeveleriz ne dersin?
fidella dostum öncelikle teşekkürler.fiyatlarını ve teslimat koşullarını konuşalım istersen.
[email protected]
beni eklersen sevinirim
dostlarım cok lağzım gerçekten.yardım edebilecek yok mu?
merhabalar voodoocult baskı konusunda sana yardımcı olacağız.yanlız baskılarımız sadece fotoğraf kağıdına oluyor.Eğer sende yardımcı olabiliceğimizi düşünüyorsan operator arkadaşlar sana teslimat ödeme ve baskı dönüşü hakkında yardımcı olucaklardır.
İrtibat: [email protected]
Şen Color Dijital Fotoğraf Dünyası
ok dostum ekledim seni msn de konuşuruz
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0289725 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Fotograf Kağıtında Baskıda Beyazın Sarı Renk Çıkaması ?
05 Haz. 2021, 16:11 hakansuna
1190107 Haz. 2021, 13:20
mavi1976 -
Epson L1800 Baskılarda Görüntü Kaybı
23 Ara. 2020, 15:48 alinokta12
3199214 Oca. 2021, 08:59
cem123 -