Fotoğrafçılık Forumları
Bana Bir Akıl Verecek Var Mı?
ben niğdeden FOTOOBEN den yazıyorum ben ikinci el bir minilab almayı düşünüyorum ama fuji frontier 330 siz ce kararım doğrumu nasıl bir yol izlemem lazım yada başka ne alabilirim benim aklım dan geçen makine bu sizlerin fikirlerini bekliyorum [email protected] bana oraya yazarsanız sevinirim iyi çalışmalar
slm öncelikle iyi işler.bence fuji yerine noritsuyu tercih edin.fronteirdan teknik olarak ve üzerindeki aparat bakımın dan daha üstün olduğu kesin ama yinede arastırın baskılarını ve teknik özelliklerini araştırın derim...
arkadaşım sana hayırlı işler.ben derimki kesinlikle fuji derim.fujinin kalitesi noritsudan yüzde 30 daha kaliteli hazır banyo ilaç canlı fotoğraf hepsi fuji de başka bişey demiye gerek yok.
iyi güzelde fuji kimyasal ve kağıt fiyatı bakımından da yüzde 30 daha pahalı.. ve kesinlikle başka bir marka kağıt,kimyasal da kullanamıyorsun. bunuda dipnot olarak geçelim.
kesinlikle noritso derim meslektasım..hiç birsıkıntı yaşamazsın ve istedigin eczayı kullanırsın.fuji alırsan fujiye baglı yaşamak zorundasın..ve ticaretleri politikaları cok agır...
slm.dostun fronter de fuji ecza kullanıyosun ama illaki fuji nin kendisinden ecza alacaksın diye bişey yok.fuji den daha uyguna satan şirketler firmalar var onlardan alırsın.ve ayrıca onların ticaret politikaları hiç agır değil.tabi ilk önce senkendi alt yapını güzel yapacaksın.lay gelsin.....
BENCE HİÇ ALMA HEPSİ GEREKSİZ VE BOŞ ŞEYLER GEREK YOK YAKIN YERDE BİR LABORATUVARA BASTIR İŞLERİNİ PİŞMAN OLURSUN SONRA
ÇOK CİDDİYİM
Akıl vermek haddim değil diye yazmaya başlayacaktım.. ancak cevapları okuyunca..
eğer makine ihtiyacı hissediyorsanız.. frontier 330 gibi makineyi ikinci el bulduysanız, tereddüt etmeksizin alın..
sıfır makine için önerim biraz radikal olur.. noritsu nun yeni modelleri içinde pro tabir edilen film tarama ünitesi hariç tutulmuş sadece dijital ortamdan basan modeller var.. bugün, 3300 pro 38 bin € piyasaya çıkacak 35 serisi ile bu rakam daha da aşağıya çekilecek..
fuji ve noritsu arasında ikilem yaşamayın çünkü, yakında iki markada tamamen birbiriyle entegre olacak.. ceyhun79 arkadaşımızın bir konusu vardı arka sayfalara kaymış.. fuji frontier 710 ve noritsu 35 serisi birbirinin aynı makineler..
hayırlı işler dilerim..
hiçdüşünme al derim ben bir ay önce aldım frontıer 550 fuarda fuji nuritsu kis hepsinide inceledim frontıerlerin baskı kalitesi gercektente en iyibu semtte 3 nirutsu 1 kıs
var gercekten kalite istiyorsan frontıer derim sana hayırlı işler dilerim kolay gelsin
Bence de en doğru seçim Fuji Frontier dir. sarf malzemesinden ve banyosundan korkma uygun ve kaliteli malzemeler olarak Final fotoğrafçılık 'tan temin edebilirsin. CP-48 ve Cp-49 ları çok kaliteli ve hesaplı.
Sevgili meslektaşım eski çalıştığım yerde 2 sene frontier 340 kullandım edirnede noritsu var greta var kodak var konica var ama en kaliteli fotograf inan fuji de tek kelimeyle tek geçilicek makina inan müşteriler bile sırf baskı kalitesini bildikleri için fujiyi tercih ediyorlardı sana hayırlı işler bol müşteriler.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler
016802 Eki. 2024, 18:49
prodersler -
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
019005 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
074304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Fotoğraflarımıza Bokeh Ve Havai Fişek Efektleri
02 Kas. 2017, 15:26 prodersler
1491509 Haz. 2023, 19:01
havaifisek -
Filmi Düzgün Çıkaramadım Direkt Çıkardım Sarmadan Yıkanır Mı
27 May. 2023, 19:48 nuref
1122928 May. 2023, 14:11
fdiker -
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı