Fotoğrafçılık Forumları
Analog Minilab Baskı Arayanlara
selam arkadaşlar elimde SATILIK 3 tane anlaog minilab var-----------AGFA CLS 23 COMPACT LAB SİSTEM SCANNERLİ 13X18 E KADAR BASKI--------------------------------------------------COPAL 3230 20X30 KADAR DİJİTALE UYUMLU CERRİER TAKILABİLİR---------------------------------------------------GRETAG 740+PLUS FİLM BANYOLU 20X30 KADAR DİJİTALE UYUMLU CERRİER KAFA TAKILABİLİR SATILIK VEYA NETİCE GARANTİLİ CERRİER BULURSAM ŞAYET TAKTIRACAĞIM YOKSA SATACAĞIM.
ben minilablara netice garantili carrier ledli takıyorum şu ana kadar hiçbir müşterimden şikayet almadım gereksiz yere çok paralar harcayıp yeni makina almaktansa tavsiye ederim deneyin. benim sistemimin sonuçlarını şu anda kimse veremez 532 2162539 ararsanız detaylı bilgi ve referans verebilirim örneğin foto didem izmir tel 232 3883228 hayırlı işler
tutunajans sa danış.
nasuhi kardeşim öncelikle şunu belirteyim biz ttün ajansa yani bülent tütüncüye taktırdık norutsu 1501 fena deyil amatör gözün kapalı bas ama stüdyo yu gelince basmadan önce şapkanı çıkarıp beş saat düşünmen lazım ama diher işlerin için mükemmel al derim ama kesinlikle stüdyo nu basma kolay gelsin
berkay nick li sayın fotoğrafçı arkadaşım sen baskıdan yada minilabdan anlarmısınki bu konuda bilirkişi kesildin. önce otur sistemin ne olduğunu öğren kırmızıyla magentanın farkını maviyle cyanın farkını öğren ondan sonra digital derslerini çalışmaya başla... önce kendine ait bir makinan olsun sonra otur baskı yap eğer netice alamazsan aldığın makina konusunda ahkam kesme hakkın olur. biz antalyada bir digital makinada baskı yaptık daha sonrada senin kıriyır dediğin carrierden (DİGİTAL CONVERTER)sayısal çeviriciden baskı yaptık sonuç bizimki harika diğeri çöp. bu demek değilki digital makina yaramaz banyosu düzgün değil teknik servisi yaramaz baskıcı işi bilmiyor... 0542 559 48 80 i ara sor.sonra sitelerde bilirkişi ol ahkam kes...
sayın bülent tütüncü mak anlamasamda baskıdan anlamıcak kadarda geri deyilim bu carirlerin neticelerini herkes böle olduhunu bilyo sen merak etme
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0287725 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -