Fotoğrafçılık Forumları
Afosan Minilab Aldım
Arkadaşlar gittim afosan plas 2011 dijital minilab aldım türk yapımı sadece led sistemi almanyadan ithal ediliyor gittim gördün alan arkadaşları ziyaret ettim çin mallarından çok daha kaliteli sordum soruşturdum ve karar verdim inş Allah cc hayırlara vesile kılar
HAYIRLI UĞURLU OLSUN MSN DEN NETİCELERE BAKABİLİRMİYİZ
STUDYO_CELAL@HOTMAİL.COM SAYGILAR HAYIRLI İŞLER
BU ARADA MAKİNANIN DA FOTOĞRAFLARINI İSTEYEBİLİRİM SENDEN ABİ BU KONU DA BENİ DE BİLGİLENDİR LÜTFEN
arkadaşlar Afosan dijital baskı makinasının fotoğrafları ve teknik bilgileri konusunda yardımcı olabilirim selamlar [email protected]
50 bin euro civarlarında olduğu söylenen bir minilabın nasıl oluyorda scanner'i olmuyor merak ediyorum.madem yerli malı diyoruz para burda kalsın diyoruz o zaman nasıl noritsu,fuji,konika larda mevcut bundada olsun değilmi ama! şimdi adresi belli olmayan biri bana nasihatlar verecektir hangi delikanlıysa!!
VAllahi Arkadaşlar ben tam 8 ay oldu makinayı kullanıyorum bir arkadaşın dediği gibi 5000 euro felan değil makina 21000 euroya aldım ben senetleri daha bitmedi bile çok memnunum kim ne derse desin bu zamanda 50 60 bin euro makinaya para vermem isteyen [email protected] adresini kaydetsin makinanın resimlerini gönderebilirim emeğe saygı gösterelim bu adamların şuanda 16 tane makinası türkiyeye hizmet ediyor ve buradan 16 fotoğrafçı ekmek yiyor eminizki çok fotoğrafçıda onlarla beraber çalışacaktır hepinize saygılar sunuyorum selam ve dua ile s.a
Muğlalı f.berkant
önce tanışırız sonra bilgileri alırsın
öyleyse herkes adresini yazsın uluorta adres telefonlarını buyuyun buradan..
NEYMİŞ MAKİNANIN FİYATI 50.000 EURO imiş miş miş
Yok amacın bilgi almak değilde işkembe-i kübradan sallamaksa o başka makinanın fiyatı hakkında tam bilgi sahibi olmadan ileri geri konuşmak pek yakışmıyor....
AFOSAN BÜTÜN FALİYETLERİNİ DURDURMUŞ.ALLAH MAKİNA SAHİPLERİNE KOLAYLIK VERSİN
bi düzeltme yapıyorum internet sitelerinde sanırım arıza olmuş ve siteye girmek istediğinizde afosan tüm faliyetlerini durdurmuştur diye yazıyodu.daha sonradan öğrendimki böle bişey yok.özür diler saygılar sunarım.
bu arada afosana karşı bi antipatimde yok.kısmet se bende düşünüyorum
yanlış yaparsınız kesinlikle yerli malı almayın..cin malı almayın.sonunda üzüleceksiniz..
nasıl makına ıyımı pekala....?????bısaorun yoktur umarım allah hayırlı kazanclar versın....
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon D5500 + 18-55 Vr Iı Aldım.
16 Haz. 2016, 16:26 mehmet2106
0223316 Haz. 2016, 16:26
mehmet2106 -
Bu Kameralar Arasında Kararsız Kaldım Yardım
14 Mar. 2016, 18:14 bustaseo
1169419 Mar. 2016, 20:07
mete007 -
Cc Sürümünü Aldım Dosyaları Birleştiriyor