Fotoğrafçılık Forumları
Zenit 12 Xp Fotograf Makınam İçin
iyi gunler arkadaslar.... ben ankaradayım ve yenı aldıgım zenit 12 xp anolag fotograf makınama objektıf almak ıstıyorum... ankarada olup da bana bu konuda yardımcı olacak arkadasların yardımlarını beklıyorum. birde ankarada nerelerde bulabılırım objektıf? sımdıden herkeze tesekkurler bol fotograflı gunler gönul dostları.....
at o zenit i git canon ,nicon gibi doğru dürüst bir makina al.
erkanbayir en iyisini yazmış
nıkon , canon fetişliğinden sıkılmadınız mı, ne bu ya, sokakta mı buluyoruz biz makinelerimizi , hemen çöpe atıp yenizini alıyoruz...
ben 60 lardan kalma yasicha sıyla fotoğrafçılık yapan amcalar tanıyorum, hepinizin nikonuna kanonuna taş çıkartır...
kardesım hepınızmı canon nıkon distürübütörüsünüz anlamadım vallaha
adamın sımdık mmakınası var neden atıp yenısı alsınkı calısan makına bence sız bır reset atıp yenıden baslatın makınayı yerıne gelsın
Saçma saçma marka taraftarlığına girmyin girecekseniz de kendi çapınızda takılın,bizden uzak durun.
turna49 arkadaşım ben bilmiyorum neler alabileceğini ama şu topikte sana yardımcı olacaklardır.
http://forum.netfotograf.com/fotograf_makinesi.asp?msg_id=24069
erkanbayır ve koc2513417 burası forum sıtesı ve herkez ıstedıgı yorumu yazabılır..... ben zenit den memnunun sizde canon yada nıkon kullanın.... eger canon yada nıkon kullansaydım onların objektıfını sorardım ama zenıt kullanıyorum. yapacak bısey yok saygılar...
istanbulda, fujisever, traxxas ve mavi izci... yardımlarınız ve benım yanımda bulundugunuz için ayrıca tesekkur ederım. siz burda oldukca fotografcılık ayaga düşmez... iyki varsınız..
bu millet marka merakı yüzünden bu hallere düşmedi mi adam marka meraklısı diye sanki bizde olmak zorundayız
bence kızılay necati beydeki fotografcılara bakıverin mesela ben hatırlamıyorum tam yerini ama 75 ytl ye jupiter 85 mm f2 bulmuştum güzel objektifdir kendileri.
neden bir canon veya nikon alsin turna kardesimiz soylermisin erkan bayir kardesim?fotograf cekmek sadece dugmeye basmak mi sence?yakinda insan faktorunu ortadan kaldiran makinalar cikcak sen onlardan mi alcaksin?sonrada fotorafcilik yapiyorum diceksin heralde..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Zenit Ttl Filmi Geri Saramıyorum
12 Eki. 2020, 23:02 jrpetrolhead
1168912 Eki. 2020, 23:35
jrpetrolhead -
-
Zenit 122 İle Çoklu Pozlama Yapabilmek Mümkün Mü
14 Şub. 2020, 20:25 virnigrum
1272529 Haz. 2020, 15:10
oguzhankoca -
Zenit 122 Makinemin Arızasını Anlamadım.
10 Şub. 2020, 02:56 virnigrum
4203711 Şub. 2020, 23:52
virnigrum -
Ücretsiz Adobe Phooshop Express İndirlmesi Kurulma
13 Kas. 2019, 21:04 prodersler
0156213 Kas. 2019, 21:05
prodersler -
-
-