Fotoğrafçılık Forumları
Analog Slr Satın Almada Yardım
su an nıkon d50 kullanıyorum analog makınayada bı el atıım ıstıorum canon veya nıkondan vazgecmam fakat analogda hangı modelı secmelıyım onerısı olan 1000ytl sınırım war
2. el temiz eos 300 düsünürmüsün?
MErhaba,
elinde d50 varsa guzel bir nikon al derima sana. Objektifleri -dx harici- ortak kullanirsin. O paraya temiz f100 body alabilirsin. ya da parani bitirmek zorunda dadegilsin. Cok profesyonel bakmiyorsan olaya, 250*300 usd arasi f75ler gozume carpti HAyyam'da gecen hafta. ustu ile de guzel bir objektif alirsin.
slm
Arkadaşım Canon EOS 1n elimde var. 28-80 Af objektifle beraber satıyorum. Düşünürsen bana [email protected] dan mail at. İyi günler...
Yasemin hanım nikon f 75 ini satıyor.Garantisi yeni bitti.Ayrıca bilirsin bayanlar makinelerini temiz kullanırlar O da istanbulda yaşıyor haberleşebilirsiniz..
otomobil ilanı gibi oldu "bayandan satılık çok temiz....." [email protected]
Değerli arkadaşım.
Nikon ve canon manikalar analogta çok üstün. Hiç düşünmeden al.. Hangi seri olursa olsun. Şu anlarda yani dijitallerin sonrasında fiyatları hepsinin çok uygun o dediğin fiyata çok rahat alırsın. Kolay gelsin.. Siteyi takip et çok uygun olanlar var.
tereddütsüz Nikon alın. Objektif uyumluluğunuz var.
Analog makinelerde gövde o kadar önemli değil. Film daha önemli. Sirkeci Hayyam çarşısında satılık birbirinden güzel analog Nikon'lar var. Gidip güven veren birini seçin.
Merhaba Arkadaşım eğer düşünürsem bi arkadaşımda 1988 dünya şampiyonu bi Minolta Makina var tam otomatik fiyatı 700 Euro civarı eğer ciddiysen görüşelim tam modelini markasını vereyim makinanın içinde zoom telesi flashı çantası dahil az kullanılmış
175 ytl nikon n65...
temiz kullandım.
bayandan deil ama ... :D
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Canon Analog Makinelerin Farkları
12 Nis. 2021, 20:47 bahrullah
0240812 Nis. 2021, 20:48
bahrullah -
Analog Makinede Ayna Sorunu Yardımcı Olur Musunuz