Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D100 Netleme Noktası
Arkadaşlar kafayı yicem. D100 mün netleme noktası alt kısımda takılı kaldı bir türlü değiştiremiyorum. Başına gelen bilen duyan varsa lütfen yardım....
Arkadaşım. Bende d100 kullanıyorum.öncelikle Makinanın tepesinde ortasında + işareti olan sekmeye getirin ayarlarınızı, oradan + ortada kalacak şekilde diyafram değiştirme çeviricisinden(deklanşörün arkasında)ayarlayın. Yalnız bu işlemleri yapmadan önce lcd ekranın sağındaki nokta ve L işareti olan kısmı noktaya getirmeniz lazım. Ondan sonra makinanıza yarım deklanşör yapıp netleme noktasını belirleyin. O noktayı netlemesini istiyorsanız. L ye getirin ve kilitleyin. Yok kilitli kalmasın istiyorsanız yarım deklanşör yapıp L kilitleme kolunun hemen üzerindeki dört yönlü değiştiricisinden sağa yada sola, yukarı veya aşağı 5 farklı yöne ayar yapabilir ve istediğiniz noktada kalması için yine L den kilitleyebilirsiniz. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Ben bunları makinam yanımda yokken yazıyorum. Eksik bişey olursa makinayı elime alıp tekrar sırayla yazarım.Saygılar.
alideniizm doğru anlattı.
üstadlar bana d100 türkçe kullanma klavuzu lazım elınzde varmı
merhaba kayaba ,özelden adresinizi verir iseniz yardımcı oluruz.
teşekkürler aynı sorunu bende yaşadım sayenizde düzelttim
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3325112 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -