Fotoğrafçılık Forumları
Magic Lantern
merhabalar.
makinam 550D ve seri çekim yapmak için magi lantern yüklemek istiyorum ama sanırsam makinaya zarar verme ihtimali var..bana acilen lazım,burada uzaktan kumandalar pahalı ve ebaydan almak için vaktim yok..magic lantern.i makinaya yüklersem ne tür problemlerin oluşma ihtimli vardır?
lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin.teşekkürler
sürekli çekim mevcut olması lazım makinanızda zaman ayarlı seri çekim olarak uzaktan kumandaya da ihtiyacınız olmaz bence bu tarz bir çekim için 10 kareye kadar seri çekim yapıyor tripot aracılığıyla makinanızı sabitleyin ve bu şekilde rahatlıkla çekim yapabilirsiniz.
Burak33 bana yıldız çekimleri için lazım..yani en az 100 kareden çok
600D'ye 2 hafta önce yükledim.Program hafıza kartına kuruluyor.Yani kartı çıkardığın zaman hiçbir fark olmuyor.Ayrıca beğenmedin kaldırması kolay.Çok bi özelliğini kullanmadı ama güzel.Hiçbir zararı yok makinaya.Eski makinanı kullanmaya devam ediyosun,istersen magic latern özelliklerini ekliyorsunVideo çekiminde falan o hemen devreye girmiyo.Sen devreye sokuyorsun...Aklınızda ki soruları cevaplarım.
'alfaci' peki program nasıl siliniyor?eğer makinaya yeni bi kart takarsam normal haline dönüyor mu?
Kartı çıkardığın zaman eski makina oluyo.Hata falan vermiyor.Makina ya yüklenmeiği için karta makina dan format attığın zaman hemen siliniyor.Makinaya yeni kart takınca hiçbir fark olmuyor.Makina bildiğin makina yani hiçbir şekilde görünüm falan değişmiyor...Yada zarar vermiyor.
bi forumda okumuştum kartı makinadan çıkardınca makina hata veriyormuş..bunun korkusundan yüklemiyorum
Bende hiçbir problem yaratmadı.2 tane 8 gb. kartım var birisin de yüklü diğerinde değil.Sürekli değiştirmeme rağmen hiç böyle bir problem yaşamadım.Ben programı çok uzun süre araştırdım ve bildirilen problem okumadım.
çok teşekkür ederim 'alfaci' yardımların için..her ihtimale karşı bende yedek bi kart alıp yükleyeceğim
Işığın bol olsun
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Blackmagic Cinema Camera 2. 5k Lens
25 Eyl. 2020, 11:50 gurdalmihenkli
0174725 Eyl. 2020, 11:51
gurdalmihenkli -
Blackmagic Ursa 4k Vs A7sii Hangisi Sizce ?
10 Mar. 2017, 11:25 squares
1679512 Mar. 2017, 20:16
mete007 -
-