Fotoğrafçılık Forumları
Battery Pack (grip) İcin Yardım
arkadaşlar hayırlısıyla 400 D siparisini verdim. Fakat makine elime pek oturmuyor. 400D için battery grip nerden bulabilirim fiyatları nerelerde bilen varsa lütfen yardımcı olsun tesekkürler...
benzer soruyu bende sormuştum 1 hafta önce hiç cevap gelmedi maalesef
Batery grip ele iyi oturması ile birlikte dikey deklanşör ve çift pil kullanımının yanı sıra makineye daha pro body havasına girmesine neden oluyor fikrimce.
BG-E3 grip yaklaşık olarak 240€ civarında net fiyatrını bilmiyorum.Erkayalar olarak şu an elimizde depoda varmı bilmiyorum ancak sipariş ile gelecektir.
0212 519 26 11 şirket telefonu,görüşebilirsiniz.
Abdullah makineyi elimle çekeceğim aklıma geldide elimi cebime attığımda anca o kadar para çıkarabildim oldu mu rahatladın mı bir sonraki makine alımımda mutlaka sana sorarım almadan önce sevgili profesyonel arkadaşım teşekkürler sana çok yardımcı olmuşsun
Merhaba,
Ben de ayni sebepten yaklasik 2 ay önce Orjinal Canon BG-E3 aldim ve tavsiye ederim.
Bilgin olsun diye yaziyorum. TR`yi bilmem ama burada (Almanya) magaza fiyati 150,- € civari ben internetten 120 ye aldim. Orjinali kadar iyi diye yazilan markasiz gripleri ise 80-90 € civarina da alabilirsin.
Yurtdisinda tanidigin var ise bir yokla derim.
Ayrica yan sanayi NB-2LH pilleri 4-5 € ya bile bulabilme sansin var (zira ihtiycin olacak)
Selamlarla.
Tolga Bey,Ben dün Canon 400 D fotoğraf makinası aldım,haliyle Battery Grip BG-E3 te aldım,185 Euro civarı bir fiyat,Mersin'den 0.324.2385113 Ercan Çay'ı arayın,burası Canon Bayiidir...selamlar...
www.arasfoto.com da bulabilirsin selamlar
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Nikon D3100 İçin Battery Grip
07 Nis. 2013, 03:53 berkantsancak
0238807 Nis. 2013, 03:54
berkantsancak -